Arama sonuçları: *

1. S

Öneri Battlefield 1 alınır mı?

Farketmiyor zaten oyunu nerden alırsan al ea üzerinden oynuyorsun
  2. S

Yardım EA APP BF1 AÇILMIYOR?

Daha demin oyundan çıktım ben bf1
  3. S

Klavye Tercihi: Wraith W75 mi SteelSeries apex pro mini mi?

Steelseries apex 5 kullanıyorum 3kya almıştım şimdiki fiyatan alınmaz ama marka olarak steelseries gerçekten kaliteli Kulaklığım da steelseries Marka olarak çok memnunum
  4. S

Yardım ASUS Rog Strix XG27ACS alınır mı acil yardım

Hocam elmb sync yi kullanıyor musun
  5. S

Gaia vandal alınır mı?

Bence sesi de güzel kendisi de ,beni sıkmadı
  6. S

Gaia vandal alınır mı?

Bence çok iyi vandal
  7. S

Yardım ASUS Rog Strix XG27ACS alınır mı acil yardım

Yaklaşık 5-6 aydır bu monitörü kullanıyorum. Genel olarak memnunum ama şimdi yeniden bi monitör alacak olsam 360hz monitör bakardım.. Bir de benim pc bozuldu 1 ay laptop bağladım 1080pde kullandım monitörü. 1080p monitör alınmaz bence çok kötü geldi gözüme. Ghosting ve ışık sızması yok gibi...
  8. S

Garantiden gelen işlemcim çok ısınıyor

İ5 13400f Sistemi vatandan topladım sıvı soğutucu da var. 1 ay önce işlemci bozuldu yenisini gönderdiler. Şimdi de eskisinden fazla ısınıyor. Valorant Eski 50-55 Şimdi 70 üstü arada 80e çıkıyor Eskiden last of usda 2k yüksek ayarlarda maximum 75 derece almıştım Şimdi Bf1...
  9. S

Pc icin gamepad önerisi

Hocam ben de senin dediğin gibi hikaye + fc25 için xbox kolu aldım 2 ay önce aslında dualsense istiyordum bütçe yetmedi. Bütçen yeterse xbox tavsiye ederim gayet guzel.
  10. S

Düşünceleriniz nedir tavsiye eder misiniz alınır mı sizce

Ben kullanıyorum şuan için iyi ama 5bin serisi al bence
  11. S

Mouse shape karşılaştırma sitesi

Eyvallah hocam
  12. S

Mouse shape karşılaştırma sitesi

Mouse shape karşılaştırma sitesi biliyor musunuz
  13. S

Mouse onerisi fiyat performans

Hahahahaha hocam bu nasi fiyat millet o paraya ekran kartı alıyor, ayrıca çocuk f/p demiş
  14. S

PUBG arkadaş arıyorum

Bi dönem oynamısştım pubgyi şimdi tekrardan başlıyorum. Fps oyunlarına alışkınım iyi oynarım. yaş 20
  15. S

Bu kulaklık alınır mı?

Ben 7+ kullanıyorum. Hardcore rank kasıyorsan bu kulaklığı alma çok iyi ses kasilmiyor. Mikrofonu güzel. Genel kullanım için gayet uygun bence. Steelseriesde şey olayı çok iyi mesela round bittikten sonra oyunun sesini kapatabiliyorsun google veya discorddan ses geliyor, round başlarken sesi...
  16. S

Nvidia ekran kartı güncellemek hakkında

Nvidia 'nın uygulamasını indirip sürücü güncellemek ile manuel güncellemek arasında fark var mı
  17. S

OYUN BULAMIYORUM YARDIM

Bende full valo oynuyordum şimdi bf1e başladım, sardı ufaktan. Multiplayer oynuyorum hikaye güzel mı bilmiyorum
  18. S

Bu fiyata hyperx cloud 3 alınır mı?

Ben arctis7+ kullanıyorum memnunum ama şuanki fiyattan alınmaz nerdeyse 6k olmuş. Gecikme konusunda korkun olmasın hiç gecikme olmuyor.(anlayabileceğin bi gecikme olmuyor) Corsair hs80i baya övmüşlerdi bu forumda ama sen yine de araştır. 4k iktopyada
  19. S

Bu fiyata hyperx cloud 3 alınır mı?

Hocam gerekirse biraz daha ekle kablosuz al bence. Kablosuz geçtim inanılmaz rahatlık
Top Bottom