Arama sonuçları: *

1. byhorozkentli

XPG Gammix 8 GB 3200 mhz cl 16 DDR4 Ram ( 537 ₺ )

https://www.vatanbilgisayar.com/xpg-8gb-1x8gb-gammix-d35-siyah-ddr4-3200mhz-cl16-1-35v-pc-ram.html
  2. byhorozkentli

Yardım İkinci el ram aldım faturası yok, faturaya nasıl ulaşılır

Merhabalar, Gskill ram aldım ikinci el alırken faturası olmadığını söylemişti ramleri aldım sorunsuz çalışıyor Üzerindeki hologram da Mart 2023 ve Haziran 2023 yazıyor 2 kit normal şartlarda Garantisi devam ediyor anlamında oluyor dimi ama faturaya nasıl ulaşırım fikriniz varmı İkinci el...
  3. byhorozkentli

Crucial Ballistix Ram RGB Ramlerin RGB KOntolü ?

MErhaba Arkadaşlar,Rgb Crucial Ramler MEvcut RGB lerini Msi Anakartta Mystic Lİght İle Kontrol Etmek İStedigimde gökkuşağı rengi yok ayrıca hareketli olanlarda çok hızıl hız ayarı yapılmıyor, bu ramden kullanan varsa rgb kontrolünü ne ile yapıyor ?
  4. byhorozkentli

Ram İle İlgili Bir Ayarı Yeni Öğrendim CL 17 Ramin CL 18 de Çalışması

Merhaba Arkadaşlar Kingston hyperx fury 3600 Mhz CL 17 Ramini Kullanmaktayım Yeni Öğrendim ki CPU Z Programında Ramler CL 18 Çalışıyor ,Neden Diye Araştırdım ,Anakartta Biosta Ram Bölümünde '' GEAR DOWN'' diye Bir Kısım var Orası AUTO da Olunca Böyle Tek Rakamlı Gecikme Değeri Ramleri...
  5. byhorozkentli

Çözüldü✓ Uyumlu Çalışırmı BU Ramler

Merhaba Lİnkteki Ramlerin Hyperx İsmindeydi Daha Önce 2x8 3600 cl 17 2 li kit almıştım şuan öyle kullanıyorum Bu Lİnkteki Ramlerden 2 adet Alsam Sorunsuz Olarak 4x8 Şeklinde Kullaabilir Miyim ...
  6. byhorozkentli

Yardım Kingston HyperX Fury OC

Merhaba Belki Aranızda Vardır Hatırlayan Geçtiğimiz Hafta Crucial Ballistx Ramlerimin Birisi Bozulmuştu Garantiye Gönderdim Stok Olmadıgı İçin Ücret İadesi ararı Çıktı Şubat Ayında Rgb Modelini Dual Kit Olarak 1100 Liraya Almıştım... Bunun Üzerine Ram Arayışına Girdim Ve HeyperX Fury Rgb 3600...
  7. byhorozkentli

Çözüldü✓ 6 Aylık Crucial Ballistix Bozuldu.Ücret İadesi Yapıldı.

Merhaba Talihsizlik Bu Seferde Ram de Oldu, Geçtiğimiz Hafta Görüntü Alamama Sorunum Olmuştu Yaptığımın Testler Sonucu Arızayı İşlemci(5600) de Tespit Ederek Garantiye Gönderdim Ve Değişim Oldu, Fakat Arıza Sadece İşlemci de Değil Dual Kit Crucial ballistix rgb Ramlerin birinin de...
  8. byhorozkentli

Çözüldü✓ Vatan Bilgisayar İade

Merhaba Vatan Webden alınan ürünün iadesini şubeye gidip yapılabilir mi hiç açılmamış kargo Paketi ile yoksa yine kargo ile alınan yere mi göndermek gerekiyor bilgisi olan varmı ? 1652907587 tamam öğrendim ister kargo ister en yakın şubeye iade oluyormuş
  9. byhorozkentli

Crucial Ballistix rgb Bunu alsam 3200 ü 3600 yapabilir miyim oc ile

bunu alıp 3600 yapılabilir mi ? Çip müsade eder mi sizce ryzen 3100 b450 s2h
  10. byhorozkentli

Cl 18 mi bu cl 16 mı

üstte c18 yazıyor altta cl 16 hangisi ki ?
  11. byhorozkentli

Bu Ram î 3600 Mhz yapıp kullanan varmı

Merhaba Arkadaşlar Ryzen 3100 (4.2 de kullanıyorum) b450 s2h Corsair 16GB Vengeance Lpx 3200mhz CL16 DDR4 Ram (CMK16GX4M1E3200C16) Bu Ram î xmp ile 3200 alıp kullanıyorum, 3600 Mhz e alma şansım varmı ,yapan varmı ?
  12. byhorozkentli

Sizce de güzel fiyat değilmi

Akakçeden bakınca baya uçurum fark var sizinde fikrinizi almak istedim https://www.itopya.com/corsair-16gb-2x8gb-dominator-platinum-rgb-beyaz-4000mhz-cl19-ddr4-dual-kit-ram_u10821
Top Bottom