Arama sonuçları: *

1. G

Steam aile ile dying light 2 oynayabilirmiyim arkadaşım ile

Arkadaşım ile ortak indirimdeyken dying Light 2 aldık steam aile paylaşımı desteği var Oyun şuan onda ikimiz aynı anda online olarak birlikte oynayabilir miyiz ?
  2. G

Valorant van 9004 hatası

Hiç bir sorun çıkmaz güncelleştirmeleri uyguluyor yapıyor şuan
  3. G

Valorant van 9004 hatası

https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10 bunu indir bi sorun olmaz sanırım işte bende orasını bilmiyorum olmaması lazım bunu ile widowsu en güncel haline getiriceksin bişe olursa dediğin windows bozulur dosyalar bozulur en fazla sisteme tamaen 0...
  4. G

Valorant van 9004 hatası

Crackli w10 a gerek yok tamamen orijinal bir şekilde ulaşabiliyorsun yani 1738321267 Microsoft un w10 güncelleme aygıtı olması lazım bi dk bulursam atıcam
  5. G

Ekran kartıma OC yapmak istiyorum

Zaten uğraştırıcı ve zahmetli olduğu için acaba önceden yapan hazır ayar var mı diye sordum :)
  6. G

Valorant van 9004 hatası

E güzel sistemin var çok iyi bilmiyorum ama bir sıkıntı çıkmaması lazım aksine güncelleme sistemi güncelleyip Windows'u daha optimize hale getirmeyi amaçlar bence üşenmiyorsan herşeyi baştan yüklemeye ayarları tekrar yapmaya internetinde fln sıkıntı yoksa Microsoft sitesinde kendin w10 indirip...
  7. G

Bakacaz ona kaç fps farkediyor duruma göre normal ayarlara geri çekerim
  8. G

Valorant van 9004 hatası

Donanım olarak:)
  9. G

Valorant van 9004 hatası

Sistemin ne ?
  10. G

Valorant van 9004 hatası

Neden crackli kendin orijinal w10 pro ile format atsan ya bi tek lisans gerekiyor oda 100 200 TL ye satılıyor tek kullanımlık int den 1738320685 Hatta windows a özelleştirme fln yapmayacaksan dümdüz kullanacaksan lisansa bile gerek yok
  11. G

Asus rog 3 fanlı GTX 1070 im var oc yapıp biraz zorlamak istiyorum Yükte sıcaklık değerleri 63 65 derece Anlayan önceden deneyen yapan var mı acaba şu ayar ile çok iyi ve stabil olur denecek bir ayar bulan var mı Muhtemelen msi Afterburner kullanacağım
  12. G

Yayın oyun 1 bilgisayar(2k değil 1080p veya daha altı çözünürlük Pubg Cs tarzı)

O zaten oyun için ama 8 e 16 9950x3D ise 16 a 32 hem çok daha güçlü hemde oda büyük bir önbelleğe sahip olduğu için 9800x3D den daha güçlü yani hem iş odaklı hem oyun odaklı herşeyi yaparsın
  13. G

Yayın oyun 1 bilgisayar(2k değil 1080p veya daha altı çözünürlük Pubg Cs tarzı)

Valla para sıkıntın yoksa yapıştır bitane AMD 9950x3D En az 5 yıl kullanırsın cs de fln 700 fps leri pubg de de 300 500 fps leri alırsın bitanede 360 hz monitör çekersin miss gibi olur
  14. G

Ekran kartım bozuk ola bilri gibi

Nvida App yaz indir güncelleme varsa herşeyi yapar o ama game ready sürücüs indiricen unutma 1737835648 Kasanın içinin göründüğü bir resmi atsana ekran kartı power kablosu takılımı bakalım 1737835756 Arkadan bir resmini de at monitöre görüntüyü veren hdmi/dp kablosu nereye takılı bakalım birde...
  15. G

17kya bu toplama sistem nasildir

Mimarlık okuyan kardeşin varsa zaten çok büyük tasarım işleri yapacaksa 40 50 serisi ekran kartları gerekecek alacağın ekran kartına bağlı 7500f bile yetmeyecek zaten her türlü birşeyler eksik kalacak zaten ki kardeşin muhtemelen laptop ister oraya buraya götürmek için işi çıkıcak başka yere...
  16. G

Onu kartı alacağın adama sorman lazım kullanıma bağlı olarak bazılarında oluyor bazılarında olmuyor ben 2. El 1070 aldım 1 yıldan fazla oldu bir sürü oyun oynadım hiçbir sıkıntı yaşamadım 65 dereceyi geçmiyor açılmamış ekran kartı bi geçen salaklığıma bitane fannyaprağını kırdım ve 3.5k ya almıştım
  17. G

Bilmem 5k ya rx 6600 bile var hala baya sağlam kart ben samsundayım valla burda 5k ya anca 1660s alırsın jdjfıdnfjdkfjdk
  18. G

7500f 5 6 k 1660 s fln da 4 5k zaten aynı fiyata denk geliyor daha mantıklı evet ama adamın aklına yatmadı
  19. G

İyi hayırlı olsun oyun oynamicam diyon ama belli olmaz valo cs için çok rahat yeter onu söyleyebilirim
  20. G

Doğru daha fazla w çekiyorlar ama 50 100 TL için kasmaya değmez bence
Top Bottom