Arama sonuçları: *

1. Arthur♛Morgan

Pc'de wifi seçeneği yok

Win11'e geçtikten sonra WiFi seçeneği gitti arkadaşlar sanki pcde wifi özelliği yokmuş gibi wifiye dair hiçbir şey bulamıyorum. İşin kötü tarafı şuan internet yok evde telefonun interneti ile bağlanmak istiyorum ama dediğim gibi wifi seçeneği yok başına gelen yada çözümünü bilen var mı?
  2. Arthur♛Morgan

Telefonda İnternet Sürekli Kopuyor

Beyler 2 gündür mobilde WiFi sürekli kopuyor kendi kendine bağlanıyor, sonra bir anda bağlantı kopuyor ve WiFi kısmında kendi internetim görünmüyor bile. Biraz araştırdım ama bi çözüm bulamadım. Sizin başınıza geldi mi nasıl çözerim bunu?
  3. Arthur♛Morgan

Ping Çıkmaması İçin Yapılabilecekler

Düşük internet hızına sahip ve oyunlarda benim gibi yüksek ping değerlerine maruz kalan arkadaşlar ve benim için önerileri olan var mı? Mesela ne gibi işlemler yaparak ping değerinin düşmesini yada hiç çıkmamasını sağlayabiliriz? Akşamları evde pc kullanıyor interneti tüm wifiler kapalı oluyor...
  4. Arthur♛Morgan

Evde Aktif İnternet Var Alt Yapı Yok ?

Uzun süredir evde internet kullanıyorum, bugün alt yapı sorgulama yaptım ama alt yapı görünmüyor saçma bir şekilde. Alt yapı yoksa ben nasıl internete giriyorum evimde nasıl internet var. VDSL için boş port var mı diye kontrol etmek istedim ama hangi siteden sorgularsam sorgulayım alt yapı yok...
  5. Arthur♛Morgan

TurkNet Pingim Çıktı İnmiyor

Merhaba arkadaşlar, 16 mbit değerin de Turknet internet kullanıyorum ilk başlarda çok iyiydi hala da iyi aslında pek derdim yok ama sadece şöyle bir sorunum var bundan 3-4 hafta önce oyunda ping değerim 60'a yükseldi (minimum 60) ve bir daha da aşağı inmedi normalde 30 en fazla 40 oluyordu ama...
  6. Arthur♛Morgan

Türknet Referans Kodu Girmek İçin (Hizmet Numarası)

Merhaba arkadaşlar bugün türknete başvuru yaptım ve sonrasında arkadaşımın referans kodunu girip 2. ay ücret ödememek istedim ama işlemi gerçekleştirirken benden (17,18 veya 88 ile başlayan, 10 haneli mevcut operatörün hizmet numarası) adı altın da bir kod istiyor ve ben bu kodu nasıl ve nereden...
  7. Arthur♛Morgan

Ucuz Ve Kaliteli İnternet

Merhabalar; Arkadaşlar 50-60 TL aralığın da 10-12 mbit hızın da kotasız internet var mıdır? Pek bir bilgim yok benim bu konular da şuan komşunun interneti kullanıyorum oyunlar da 120 pingden aşağı düşmüyor ucuz ve idare edecek kadar bir internet olsa yeter. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Top Bottom