Başvuru değil kardeşim standart Araç Galerileri Dümdüz girip Konuşman Daha Rahat Olur
Orta/İleri seviyedeki galeriler daha sağlıklı olur
Araba yıkayarak başlarsın düzgün bir adam ile çalışırsan seni yetiştirir eline bir iş geçmiş olur
Galeri Galeri Gez Eleman Arayan Var Mı Diye Sor Kardeşim Ne Alırsan Al Düzgün Bir İnsanın yanına kapak atmayı başarırsan işi öğrenirsin devam edersin boş işler ile kendi gençliğini harcama kardeşim
N' ye al el freni çek Frenden ayaığını çek Tekrar frene bas P'ye alıp Kontağı kapat Önereceğim tek yöntemdir buda zaten her otomatik araç için kesin yapılması gereken bir durumdur park yapılırken
otomatik arac kisa sureli de olsa dururken bosa alinmaz. sanziman direk sogumaya gectigi icin...
Bir personele görev yerine göre ayda ortalama 3-4 nöbet yazılabileceği gibi ihtiyaçlar doğrultusunda ayda 10-15 arası da nöbet yazılabilmektedir. Nöbet görevi bulunmayan personel mesai bitiminde görev yerinden ayrılabilmektedir. Mesai ise genelde 08:00 - 17:30 saatleri arasında çalışma olarak...
Jandarma ile Polisin farkları çok Jandarma Asayiş'te Rahat olursun saatlerin vs. uygun olur Jandarma Asayiş şehir'den ziyade Kırsal köylük, dağlık alanlarda görev yaptığı için silahını kullanman için zaten bir sebebinin olma ihtimali çok düşük 30 sene asayişte silahını sıkmayan arkadaşlar...
PMYO da eğitim süresi 2 yıl iken, POMEM eğitim süresi en az 6-9 aylık
PMYO ve POMEM Arasındaki Farklar
İşte Farklar;
Eğitim süresi konusunda PMYO ile POMEM arasında çeşitli farklılıklar vardır. PMYO’da eğitim gören kişiler 2 yıl eğitime tabi tutulurken, POMEM’de eğitim gören kişiler ise en...
Polis olmayı gerçekten istiyorsan karakola gidip dümdüz girip sormanı öneririm bu yara konusunu
Polis olucaksan ama 2-4 senelik üniversite bitirip POMEM'den Komiser olarak mezun olmak çok daha mantıklı
2 Senelik Akademiden Polis Memuru oluyorsun 8 Aylık Pomem'den Komiser garip bir sistemi var...
Eşgal Belirleyici Yaralar Polisliğe ve Askerliğe Kesin Olarak Engeldir
Kısa kol üniformada belirli olacak şekilde ise %95 ihtimal ile polisliğe engel olur
Özel Güvenlik Olmak İçin Böyle Bir Şart Aranmıyor diye biliyorum ancak prestiji baya düşük bir iş bilginize çünkü artık herkes özel...