Arama sonuçları: *

1. wolvesina

Öneri Fabrikada çalışmaktan sıkıldım

Başvuru değil kardeşim standart Araç Galerileri Dümdüz girip Konuşman Daha Rahat Olur Orta/İleri seviyedeki galeriler daha sağlıklı olur Araba yıkayarak başlarsın düzgün bir adam ile çalışırsan seni yetiştirir eline bir iş geçmiş olur
  2. wolvesina

Dsg Işıklarda Boşa Atmak.

Start Stop aracı otomatik söndürür zaten sizin bir işlem yapmanıza gerek yok Ayrıca vitesi P'ye almak demek aracı söndürmek demekte değildir
  3. wolvesina

8 ileri modelleri tork konvertör r line kasaları öyle diye biliyorum 7 ileri'ler farklı
  4. wolvesina

Öneri Fabrikada çalışmaktan sıkıldım

Galeri Galeri Gez Eleman Arayan Var Mı Diye Sor Kardeşim Ne Alırsan Al Düzgün Bir İnsanın yanına kapak atmayı başarırsan işi öğrenirsin devam edersin boş işler ile kendi gençliğini harcama kardeşim
  5. wolvesina

N' ye al el freni çek Frenden ayaığını çek Tekrar frene bas P'ye alıp Kontağı kapat Önereceğim tek yöntemdir buda zaten her otomatik araç için kesin yapılması gereken bir durumdur park yapılırken otomatik arac kisa sureli de olsa dururken bosa alinmaz. sanziman direk sogumaya gectigi icin...
  6. wolvesina

Oyuna girince pc hemen kapanıyor neden ?

bende yaşamıştım aynı problemi bios update attırdıktan sonra düzelmişti bilmiyorum belki aynı sebeptendir
  7. wolvesina

Arşivin en derin F/P çalışmam masası araştırmalarını yaptım önerileri bekliyorum

Banada uzun süre vermiştide 10 günde mi ne gelmişti
  8. wolvesina

Arşivin en derin F/P çalışmam masası araştırmalarını yaptım önerileri bekliyorum

https://www.vivense.com/ti-ran-calisma-masasi-arti-san-si-yah-modeli.html Gayet memnunum hem ucuz hem işe yarar
  9. wolvesina

🔥İndirim 🔥 ROG pelta 3 modlu kulaklık 5595 TL 🔥

Aynı fiyatlarda hocam alanın aklında bulunsunda
  10. wolvesina

🔥İndirim 🔥 ROG pelta 3 modlu kulaklık 5595 TL 🔥

Asus kulaklık kullanıp pişman olmuştum daha önce iyi araştırıp alınması lazım Asus Tuf H7
  11. wolvesina

🔥İndirim Casio Erkek Kol Saat 1.237 tl

Saatler baya küçük herkese oturmaz ona dikkat ederek alsın almayı düşünen arkadaşlar
  12. wolvesina

🔥İndirim 🔥Findeks Kredi Puan Raporu 31 Ocak a Kadar Ücretsiz🔥

E-devletten ücretsiz alınmıyor muydu bu zaten ya
  13. wolvesina

Nasıl polis olabilir

TYT AYT Girip PMYO giricen 2 sene okuyup başlayacan mesleğe
  14. wolvesina

Polis Olma Gereksinimleri

Bir personele görev yerine göre ayda ortalama 3-4 nöbet yazılabileceği gibi ihtiyaçlar doğrultusunda ayda 10-15 arası da nöbet yazılabilmektedir. Nöbet görevi bulunmayan personel mesai bitiminde görev yerinden ayrılabilmektedir. Mesai ise genelde 08:00 - 17:30 saatleri arasında çalışma olarak...
  15. wolvesina

Jandarma ile Polisin farkları çok Jandarma Asayiş'te Rahat olursun saatlerin vs. uygun olur Jandarma Asayiş şehir'den ziyade Kırsal köylük, dağlık alanlarda görev yaptığı için silahını kullanman için zaten bir sebebinin olma ihtimali çok düşük 30 sene asayişte silahını sıkmayan arkadaşlar...
  16. wolvesina

PMYO da eğitim süresi 2 yıl iken, POMEM eğitim süresi en az 6-9 aylık PMYO ve POMEM Arasındaki Farklar İşte Farklar; Eğitim süresi konusunda PMYO ile POMEM arasında çeşitli farklılıklar vardır. PMYO’da eğitim gören kişiler 2 yıl eğitime tabi tutulurken, POMEM’de eğitim gören kişiler ise en...
  17. wolvesina

Protein Tozu Önerir Misiniz?

Protein Ocean, Supplementer, HIQ, NOIS, Bigjoy, Hardline Bu markalardan rahatça alabilirsiniz Ancak aldığınız aroma Çikolata, Vanilya tarzı sade aromalar olsun Meyveli Çilek, Karpuz cart curt işlerine girmeyin %99 firmalar yapamıyor onları
  18. wolvesina

Polis olmayı gerçekten istiyorsan karakola gidip dümdüz girip sormanı öneririm bu yara konusunu Polis olucaksan ama 2-4 senelik üniversite bitirip POMEM'den Komiser olarak mezun olmak çok daha mantıklı 2 Senelik Akademiden Polis Memuru oluyorsun 8 Aylık Pomem'den Komiser garip bir sistemi var...
  19. wolvesina

Eşgal Belirleyici Yaralar Polisliğe ve Askerliğe Kesin Olarak Engeldir Kısa kol üniformada belirli olacak şekilde ise %95 ihtimal ile polisliğe engel olur Özel Güvenlik Olmak İçin Böyle Bir Şart Aranmıyor diye biliyorum ancak prestiji baya düşük bir iş bilginize çünkü artık herkes özel...
Top Bottom