Arama sonuçları: *

1. Solotov

Epic Games ve Hitman

Arkadaşlar şu anda epic gameste güzel indirimler var hitman almak istiyorum şu anda kütüphanemde hiç hitman yok, fakat hangilerini sepete eklesem HITMAN 3 oyununa sahip olmam gerektiğini söylüyor ama epic gameste hitman 3 diye aratınca herhangi bir şey çıkmıyor?
  2. Solotov

Xbox game pass PC Nfs Heat indirme hatası

Arkadaşlar herkese selamlar xbox game pass üzerinden EA play'e bağlı bir şekilde nfs heat indirirken hazırlanıyor kısmında kalıyor ve bir süre sonra iptal ediyor. SSD kısmında yer yok ayarlardan indireceği dizini HDD olarak değiştirdim ben zaten ama böyle kalıyor. SSD kısmına 1-2 gb lık bir şey...
  3. Solotov

Dying Light ve Rust birleşti mi ?

Arkadaşlar dying light oyununu aldımda steamde rust yazısını falanda görüyorum aydınlatabilecek bir arkadaş var mıdır ?
  4. Solotov

ETS2 Arkadaşlarla aynı yük nasıl alınır ?

Arkadaşlar herkese merhabalar 2 arkadaşımla ets2 mp oynuyoruz ama nasıl aynı yükü alıcaz bir bilgisi olan var mı ?
  5. Solotov

cs:go maç geçmişi izleme

Arkadaşlar herkese merhaba maç geçmişimi açtım shift+f2 ile açılan konsolada ulaştım fakat sadece kendimi izlemek istiyorum nasıl yapabilirim ? 1614792898 Yardımcı olabilecek varsa çok mutlu olurum.
  6. Solotov

Cs:Go 4:3 Siyah ekran sorunu

Arkadaşlar laptopta csgo'yu 4:3 moduna alınca ekranın sağ ve sol tarafları siyah oluyor.Çözümlerine baktım fakat benim Nvidia denetim masamda pc laptop olduğu için Nvidia denetim masamda ekran bölümü yok.O yüzden tam ekran seçeneğini seçemiyorum.Geliştirici konsoluna scretch ve fullscren...
  7. Solotov

Arkadaşla online oyun önerisi

Arkadaşlar rpg veya fps türü online oyunlar arıyorum bilindik günümüz oyunlarını ( lol valorant dota cs 1.6 pubg vs vs ) yazmazsanız sevinirim sistem özellikleri konusunda ekran kartı kısmında MX230 ve işlemci olarak ryzen 5 3500u kullanıyorum.Oyun co-op olmasın geniş multiplayer olsun herkesi...
  8. Solotov

Allah rızası için oynanacak oyun söyleyin

Allah rızası için arkadaşlar bize fps paralı olacaksa ucuz olsun parasızda olur arkadaşımla oyun oynamak istiyoruz artık adam akıllı geçenlerde verdun yükledik sarmadı bize çok yüksek sistem gereksinimi olmayacak ve maksimum 13 GB olsun fps oyunumuz. Hatta fpside geçtim sağlam bir oyun olsa bile...
  9. Solotov

Rainbow six siege depolama

Merhaba arkadaşlar ben rainbow indirmeyi düşünüyorum bilgisayarında hali hazırda yüklü olan birileri bana dosyanın kaç GB olduğunu söyleyebilir mi ?
Top Bottom