Arama sonuçları: *

1. Rhavenix

Hangi SSD daha iyi sizce 1TB önerir misiniz

tamamdır teşekkür ederim
  2. Rhavenix

Hangi SSD daha iyi sizce 1TB önerir misiniz

sistem alıcam da sistemde 1 tb seçimi yapıcam ama sizce hangisini tercih etmeliyim bunlardan hangisi sizce
  3. Rhavenix

MMORPG OYUN ÖNERİSİİ

global dışında tr pvp si oynanmaz
  4. Rhavenix

MMORPG OYUN ÖNERİSİİ

aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum ve poe2 beni doyurdu fakat ben aktif olarak merlis2 oynuyorum yeni güzel bi mmo çıkana kadar böyle devam bak açlık çeken birinin halinden anlarım bana güven :D
  5. Rhavenix

Youtube Sistemlerinizi inceliyorum

kasa var corsair çok eski kasası 4 fanlı bir de gametech soğutucu var 3 fanlı :D ekran kartı da powercolor red devil çok iyi be bence seviyorum bu markayı ama rx580 çok eskide kaldı değişmek lazım
  6. Rhavenix

⚠️ Ekran Kartlarındaki sebepsiz fiyat artışı

Biz erkekler var ya kızlarla dalga geçeriz hani (kızlar varsa tabi forumda onlardan da özür dileyerek söylüyorum :D ) kızlar nasıl gratirste indirimde olmayan şeyleri kavga dövüşle alır ya biz erkeklerde ekran kartında böyleyiz ama uslanmayız bu forumda artık kim dese ya bu fiyat ne herkese hak...
  7. Rhavenix

APU sistem önerisi yapar mısınız

bakayım bi araştırmam lazım bunu
  8. Rhavenix

⚠️ Ekran Kartlarındaki sebepsiz fiyat artışı

Gel sana neden arttığını anlatayım biraz da milletimizi eleştiricem kimse alınmasın küsmesin gücenmesin; Bizler doyumsuz bir milletiz doyumsuz olduğumuz kadar da biraz da beynimizi kullanma konusunda problem yaşıyoruz asgari ücretin 22k olan bu ülkede her ne kadar iyi bir maaş alsan da bir...
  9. Rhavenix

peşin fiyatına 3 taksit varmış bir de olabilir aslında da şu anlık aklımda olan bu 1741682020 bu hiç nedense güven vermiyor gibi :D 3 bin fazla verip diğerini almak mantıklı olmaz mı acaba
  10. Rhavenix

aynen sadece kasa ve evet 10bin 10bin olucak şekilde
  11. Rhavenix

Youtube Sistemlerinizi inceliyorum

Yorumunu çok merak ediyorum cidden :D Gigabyte b550 gaming x v2 Ryzen 5 5600 PowerColor Red Devil RX 580 Kioxia 256 GB SSD 1 TB Hard Disk FSP 650 watt 80 plus bronz sertifika
  12. Rhavenix

Mühendislik Bilgisayarı Tavsiyesi?

monterın o bilgisayarına o parayı vereceğine daha az fiyatına en azından güvenebileceğin bi markaya ver...
  13. Rhavenix

APU sistem önerisi yapar mısınız ofis için alınacak all in one da olabilir eğer fiyat performans konusunda bir pc varsa onu da alabiliriz 2 tane lazım bütçe maks 20k ikisi için ya da elle toplansa daha mı ucuz olur sizce
  14. Rhavenix

Laptop %100 Cpu kullanıyor

daha fazla kurcalama garanti firması ile görüş aksi halde bir şey olur suçu sana atarlar
  15. Rhavenix

Yardım Bluestack PUBG Mobile klavye çalışmıyor

Merhaba arkadaşlar ya arkadaşlar sık sık oynuyor bende aralarına dahil olmak istedim ama mobilden hiç beceremem o yüzden bilgisayardan oynamak istedim de pubg de klavye ayarları çalışmıyor ilerlemiyor ateş etmiyor emülatör de klavye özelleştir kısmında tek tek yapmam gerekiyor ama onu da 1...
  16. Rhavenix

🔥İndirim Kişiye özel 2500 TL kupon ile S24 FE 128 GB 22.299 TL

bitti mi indirimi bende neden kişiye özel indirim yok :D
  17. Rhavenix

A101 - Hadi Uygulaması 3 Taksit Telefon

anladım teşekkür ederim
  18. Rhavenix

11 de kasmalar başladı diyorlar en kötü 13 alınır diyorlar
  19. Rhavenix

ben de artık iphone geçmeyi düşünüyorum ama 13pro veya zorlarsam pro max falan alayım diyorum kararsızım bu konuda bir de bu yeni çıkanlar acaba dedirtti yani :D
Top Bottom