Arama sonuçları: *

1. eyer25pro

2k bandında sıvı soğutma önerisi

arkadaşlar sıvı soğutmam bozuldu parası yattı 240mm olacak şekilde ve kaliteli olan sıvı soğutma arııyorum 2k yı aşmasa müq olur
  2. eyer25pro

nzxt kraken x53 sıvı akıtır mı

arkadaşlar nzxt kraken x53 aldım ama korkum ürünü ben 4 5 yıl kullanıcam sizce sıvı akıtması vesayre olur mu çünkü ben bu bilgisayar için 5 yıldan fazla bekledim cevaplar için teşekkürler
  3. eyer25pro

bu 2 sıvı soğutma arasında sizce ne almalıyım

arkadaşlar ya nzxt kraken x53 yada asus tuf lc 240 alıcam sizce hangisini almalıyım. sinerji üzerinden 3000 tl altı sıvı soğutma önere bilirsinz yada başka sitelerden 1600 tl değerinde sıvı soğutma önere bilirsiniz NOT 240 MM OLMALI KASA MSİ MPG GUNGNIR 110M
  4. eyer25pro

ryzen 7 5700x e 2000 tl bandında sıvı soğutma önerisi

kasa msi mpg gungnır 110 m ekran kartı asus rog strix rtx 3080 12gb benim aklımda artic freezerın 240 mm sıvık soğutması msi mag corelquid 360r sıvı soğutmasını 1600 tl ye aldım ve garantiye gönderdim aslında değişim istecektim ama kasada öne panele taktığımdan dolayı sıkış tıkış oluyor sizce...
  5. eyer25pro

işlemci çok ısındığı için pc kendiini korumaya alıyor

yeni bilgisayar topladım ve bilgisayar kendini biosda bile 1 2 dakka sonra 117 dereceye çıkıp korumaya alıyor bilgisayarcıya götürdüm ve garantiye gönder ded, ama sıvı soğutmamın alttaki petekleri çok az yamuk . onu aldığımda yamk çıkmıştı forumda konu açtım ama kanıtlayamazsın dediler.benim...
  6. eyer25pro

SIVI SOĞUTMANIN PETEĞİ YAMUK

Sinerjiden sıvı soğutma aldım.Bugün bilgisayarcıyla beraber kutuyu açtık ve köşelerdeki petekler yamuk çıktı. Bu benim için pek bir sorun teşkil etmiyor ama ya sıvı soğutucuyu yada kasayı iaede etmem lazım.Sizce iade alırlae mı 1655830434 sıvı soğutmanın petekleri kutudan yamuk çıktı
Top Bottom