Arama sonuçları: *

1. dolaroldu8tl

2025'te iPhone X kullanmak (deneyimlerimi paylaşıyorum)

iPhone X'lerde sıvıya dayanıklılık rezalet zaten. 1738099175 Ya çok kötü bir cihaz değil A13 işlemcinin öyle cayır cayır kasmaması lazım aslında. Cihaz çok doluysa ondandır belki. Benim 64 gb telefonumun 20si dolu. 128 GB 8imde de 25 gb doluydu.
  2. dolaroldu8tl

iPhone 11'e bi nefretim var benim. Ucuza düşürülürse alınır yine tabi ama 25bine gidip sıfır almak aptallıktır bence.
  3. dolaroldu8tl

Telefon değiştirme serüvenime elimdeki Redmi Note 11SE'yi satarak başladım. iPhone 7 vardı elimde ona geçtim onu da satıp cebimdeki parayla beraber iPhone 8'e geçtim. Aldığım cihaz temiz bir cihazdı onu 5400TL'ye sattıktan sonra geçen pazar günü üstüne 1100 tl para ekleyip 6500TL'ye esenyurtta...
  4. dolaroldu8tl

Max 1000tl mikrofon önerisi

500 daha çıkabilirseniz razer seiren mini var onun da performansı çok tatmin eder mi emin değilim.
  5. dolaroldu8tl

5-10k f/p samsung telefon önerisi

10kdan yukarı çıkamam diyorsanız mantıklı tek seçenek A16 https://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-samsung-galaxy-a16-fiyati,734061230.html 6gb ram modelini alın minimum 1738096022 1000 daha çıkabilirseniz a25 var
  6. dolaroldu8tl

Tablet önerisi 6k bütçe

6K'ya alacağınız sıfır tabletten çok hayır geleceğini düşünmüyorum. iPad 7-8. nesil bakabilirsiniz ikinci elde.
  7. dolaroldu8tl

Arka camı kırılan iPhone'da kablosuz şarj

16.7.10 idi yaklaşık 1.5-2 saatte şarj oluyordu zaten bataryası 1800mah bişey.
  8. dolaroldu8tl

Arka camı kırılan iPhone'da kablosuz şarj

iPhone X buldum uygun bir fiyata bugün de iPhone 8 cihazımı sattım 5400 TL'ye ufak bi miktar para koyup satın alacağım yarın. Arka camı değişmiş cihazda kablosuz şarj çalışır mı? iPhone 8'imde aktif olarak kullandığım bir özellikti çünkü.
  9. dolaroldu8tl

IPhone 8'den S10E'ye geçilir mi?

Cihaz olarak değer bir takas mı peki kamera konusunda çok geride kalır mı?
  10. dolaroldu8tl

IPhone 8'den S10E'ye geçilir mi?

Takas teklifi geldi baya temiz cihaz hoşuma gitti piyasaları da yakınmış alsam satmakta güçlük çeker miyim samsung piyasasını çok bilmiyorum alırsam cihazı kısa zaman kullanıp satacağım sorun olur mu satarken
  11. dolaroldu8tl

Yardım 1366 X 768 Monitör kullanılırmı?

Bütçen yoksa zaten çok seçeneğin yok. 1366x768 veya 1600x900 monitör bakabilirsin. Sıfır bakmıyorsan elimde bi monitör var eski ama uyguna salarım. Sıfır bakıyosan zaten 1366x768 monitör bakma git ikinci elden adam akıllı bir şey al.
  12. dolaroldu8tl

Yenilenmiş telefon alınır mı?

Yenilenmiş cihaz yerine adam akıllı kullanılmış bir 2. el al.
  13. dolaroldu8tl

Şakak kemiginde saçsızlık sorunu

kel kalmış şakası bir yana saçkıran falan olabilir bence gidin doktora
  14. dolaroldu8tl

Sessiz klavye önerir misiniz?

G213 klavyemi satıp almayı düşünüyorum. Mekanik fetişim yok sessiz ve çok çirkin olmasın yeter. TKL veya full size olabilir.
  15. dolaroldu8tl

İphone 12 düz hangi şarj aleti ve adaptörü önerirsiniz?

Yani trendyoldan bakardım ben şahsen çok kasmaya gerek yok bence. Gözünüze güzel gelen bir kılıfı alabilirsiniz bu fiyat bandında. Kablosuz şarj kullanıyorsanız çok kalın olmamasına dikkat edin yeter. Herhangi bir telefoncuda ekran koruyucu taktırabilirsiniz. ama hayalet taktırmayın hayaletler...
  16. dolaroldu8tl

Pc Ortamlarınızı Atın (2025)

İşimi görüyo ya sandalyeyle kulaklık dışında şikayetçi değilim.
  17. dolaroldu8tl

İphone 12 düz hangi şarj aleti ve adaptörü önerirsiniz?

Amazonda spigenin kılıfları 900tl'den başlıyorlar mcdodo ve baseus kılıflar da var. Bütçeniz az ise Spigen ve Mcdodo aşağıdaki modelleri var giriş seviyesinde iş görür cihazlar. https://www.akakce.com/sarj-adaptoru/en-ucuz-spigen-ach08448-30-w-type-c-hizli-fiyati,772768759.html...
  18. dolaroldu8tl

Öneri POLOSMART KABLOSUZ ŞARJ STANDI 119TL

Bimden aldım az önce bir tane kalmıştı kampanyalı ürün olduğu için fiyatlarını sökmüşler. 120 lira çikolata parasına 15w hızla şarj ediyor. kutudan TYPE-C kablosuyla çıktı kablo zaten tek başına 60 liradan aşağı değil. Akakçe'de en ucuz 10w kablosuz şarj aleti 150 liradan aşağı değil bence iyi...
  19. dolaroldu8tl

Müzik için kulaklık önerisi

QCY T13 ANC
Top Bottom