Arama sonuçları: *

1. AhmetN

Tuttu tutmadı oyunu.

tuttu alttaki melankolik seviyor
  2. AhmetN

Battlefield 5, 2.49 dolara düşmüş alınır mı??

steam destekten edebilirsin
  3. AhmetN

Kent Lokantaları Kar Kazanıyormu

lokanta özelinde zarardalar ama belediyeler için oy çekme potansiyeli olan yerler yani iki taraf için de çok mantıklı bi hamle
  4. AhmetN

Tuttu tutmadı oyunu.

tuttu alttaki cezayı sagopaya tercih ediyor
  5. AhmetN

Battlefield 5, 2.49 dolara düşmüş alınır mı??

2 saat oynama sınırı 14 gün de süresi var
  6. AhmetN

Araba al-sat yapmak mantıklı mı?

Açıkcası ben elinde bi mesleğin veya düzenli gelirin varsa mantıklı bulmuyorum. Çünkü gerçekten çok uğraştırıcı bi iş hem zihinsel hem de fiziksel olarak. Ayrıca piyasaya çok hakim olman lazım ki iyi kar edebilesin bu da direkt bi ayda olcak bişey değil. Belki çok böyle araba sevdalısıysan hobil...
  7. AhmetN

EA GAMES EC:10005 HATASI ACİL YARDIM

ben de şu anda ea fc 25 içi girmeye çalıştığımda hata veriyor uygulama sanırsam genel bir sorun var 1738099462 EA çökmüş diyolar birazdan düzelecekmiş
  8. AhmetN

❌İndirim Bitti! Ps4 kolu 600 tl iyi fiyat

eğer daha önce orjinal ds4 kullandıysan farkını çok rahat anlarsın kalite farkını kendini belli ediyor
  9. AhmetN

160mb indirme hızım ortalama ama herşeyi indirirken maks 10 görüyüorum

dostum internetin hızını ölçtüğünde mbit birimiyle ölçersin keza internet hizmeti satın alırken de aynı birim kullanılır. Ama bi dosya indirirken mb/s biriminde görürsün internet hızını yani ikisi farklı birimler. 160 mbit internet hızıyla ortalama 20 mb/s indirme hızı alman gerekir
  10. AhmetN

EA FC 25 account activate hatası

bu hatayı alıyorum, daha önce bu hatayı alan arkadaşlar nasıl çözdüğünü anlatabilir mi? kafayı yemek üzereyim
  11. AhmetN

Fiber İnternet Önerisi

1000 mbit düşünüyorum türk telekom sanırım ama pahalı geldi diğer firmalara göre 1736781240 türknet gigafiber yok o yüzden maks 100 mbit veriyor
  12. AhmetN

Fiber İnternet Önerisi

Az önce Türk telekomdan altyapımı sorguladığımda fiber internetin geldiğini gördüm. Aktif olarak türknet(100 mbit) kullanıyorum ama gigafiberin adresimde olmadığını söylüyor. Sizin öneriebileceğiniz fiber internet sağlayıcısı tavsiyeniz var mı?
  13. AhmetN

Erkek parfüm önerisi

Gün boyunca en azından çoğunlukla kokusunu hisstirecek bir parfüm arıyorum. Bütçe sınırlandırması yok ama 1-1.5k yı geçmezse iyi olur. Fresh çok yoğun olmayan bi koku olarak ne önerirsiniz
  14. AhmetN

Kayra Konserine Giden Var Mı?

10 kasımda beyoğlunda
  15. AhmetN

Kayra Konserine Giden Var Mı?

250TL idi benim gittiğimde + olarak poster de vardı
  16. AhmetN

❌İndirim Bitti! EASYSMX X15 HALL EFFECT GAMEPAD TEMU VERGİSİZ 760 TL

1300e değecek bi ürün mü
  17. AhmetN

peki bu kol almaya değer mi? ben ikinci el ds4 lere bakıyodum sonra bunu gördüm
  18. AhmetN

hall effect ne işe yarıyor hocam
  19. AhmetN

Hikayeli Oyun İçin Gamepad Önerisi

önceliğim hızlı gelmesi en geç perşembeye kadar gelmesi lazım o yüzden çok her yere bakamıyorum yoksa 750 liradan iki tane dualshock 4 alıp geçerdim
  20. AhmetN

Hikayeli Oyun İçin Gamepad Önerisi

hangisini
Top Bottom