Hocam biraz zor bulursun gibi onu :D
Sende illa rastlamışsındır, saçma sapan sebepler oluyor. Telefonu dikey değil yatay kullanmama gibi bir şeyden bile olabilir:D
Herhangi bir site yanlış ürün gösterip, tüketiciyi kandırarak parasını işletiyor olabilir mi? Mesela bir ürün sözde yanlışlıkla 10 Bin TL'ye listelendi diyelim, 100 kişi aldı 1 Milyon TL siteye geçti. Bu 1 Milyon TL'yi işletip kar edip ardından iade sürecini tamamlama ihtimalleri var mı?
Diziyi İngilizce altyazı ve İngilizce dublaj ile izliyorum. Daha başlangıç seviyesindeyim, takıldığım yerleri ChatGPT'ye soruyorum sağ taraftaki gibi. Bu şekilde verimli öğrenebilir miyim?
Şahsi düşüncem ChatGPT kullanman ve kendine göre ayarlaman. Ben bu şekilde ayarlayıp bıraktım, daha kullanmaya başlamadım ama en iyi gelişim bence ChatGPT ile olur.
Tek kol verisyonu 20K, ama çift kol çok işe yarıyor arkadaş için olsun, şarj açısıncdan olsun.
https://www.beymen.com/tr/p_sony-playstation-5-1-tb-slim-digital-edition-oyun-konsolu_1380841?ref=akakce&v=1.51.2
Pump fun, herkesin coin çıkardığı yer hocam. Pnut mesela oradan çıktı bildiğim kadarıyla, şimdi Binance'da listeli. Bunu görünce millet daha da yüklenmeye başladı bu sisteme, yeni coin çıkar 200x yapar diye. Ancak %90 para çöp oluyor.
Fotoğraflar uygulamasını yeniden kaydetmeyi deneyin. Şu adımları gerçekleştirin:
1. Cortana veya Windows Search'ü kullanarak Windows PowerShell'i arayın.
2. Sonuçlardan Windows PowerShell'e sağ tıklayın ve Yönetici olarak çalıştır'ı seçin.
3. Ardından aşağıdaki komutu yazın ve Enter tuşuna...
Hesap satmak yasak. Ama almakta yasak bildiğim kadarıyla. Yani pekte bir şey çıkacak gibi gözükmedi bana. Ayrıca alan kişi bu tür sorunları göze alarak alıyor.
1 Tane kullanılmış çıktı onun dışında çalıştı hocam.
1730222146
Bu arkadaşı R10'da buldum. Profili güvenilir gibi ancak bir bağlantım veya ilişkim yok. İsteyen alıp deneyebilir.
Alaeddin adlı kişi mi? Bende ondan almıştım sıkıntı çıkmadı. Ayrıca tabii ki değer. 2 aylık Süper Lig, Premier Lig paketi 20 liraya denk gelmiş oluyor :)