Arama sonuçları: *

1. MacWix

Android VİVO X200 PRO ÖN SATIŞ 64.999 TL

En başarılı telefon demeyelim de, en başarılı kameraya sahip telefon diyebiliriz. Komple bir telefon olarak o kadar da iyi değil yazılım, güncelleme gibi eksikleri var
  2. MacWix

HONOR 200-X6 PRO Hangisi

Sanmam pocolar çıkış lansman indirimleri ile daha avantajlı oluyor, sonradan yükseliyor fiyatları.
  3. MacWix

HONOR 200-X6 PRO Hangisi

Haftaya x7 pro geliyor, onu al geç o zaman
  4. MacWix

Yardım Millenicom internet sorunu

SOCAR bıraktı zaten bakalım ne olacak
  5. MacWix

Acayip ping var oynaıyor
  6. MacWix

Aynı sorun bende de var, millenicom genelinde sorun sanırsam. Arıza kaydı bile açamadı sistemleri
  7. MacWix

S24FE AÇILMIYOR YARDIM

Garantisi varken gönder gitsin, müdahale etme garanti dışı kalabilir
  8. MacWix

🔥İndirim Oneodio Pro C Kablosuz Kulaklık 1.439TL

Oyun zor ama,ders ve dış kullanım için olabilir gibi
  9. MacWix

🔥İndirim Oneodio Pro C Kablosuz Kulaklık 1.439TL

Oneodio Pro C BLUETOOTH kulaklık fiyat iyi gibi https://www.hepsiburada.com/oneodio-pro-c-studio-bluetooth-kulaklik-black-p-HBCV00004EL87Z?magaza=SesciBaba&utm_source=pc&utm_medium=epey&utm_campaign=c&utm_content=HBCV00004EL87Z&utm_term=c&wt_pc=epey.c.c.c 1735547001 ürün bu sanırım 1735547047
  10. MacWix

Çözüldü✓ Oyun + Programları Windows'un kurulu olduğu yere kurmak

Bende öyle kullanıyorum windows ayrı yerde, sıfırlamam icap ettiğinde m2 yi çıkardım, herhangi bir kayıp filan yaşamadan kendim halletmiş oldum çok anlamasam da. m2 yi tak kapat aç devam.
  11. MacWix

Öneri Hangi Telefonu almalıyım?

O bütçe için bence S24+ alınır.
  12. MacWix

2025 Hurda Teşvik Yasası! ÖTV'siz KDV'siz Sıfır Araç

Sıfır araç normalde 1,5milyon, sen almışsın ötv indirimi ile 900bine 1,200ye istediğine verirsin satışı sadece veremezsin. Ki fiyatlar geçen yıllar da o kadar arttı ki, ötv yi ödeyip satan bile var.
  13. MacWix

İş yerinde ve çevremde en 5-6 kişi var engelli indirimli araç aldılar ve sattılar.
  14. MacWix

Böyle bir şey olacağına değil inanmak ihtimal dahi vermiyorum. Daha önce ötv ve kdv indirimi ile taksicilere nakliyecilere engellilere bu destek sağlandı ve millet yamyam gibi saldırıp hiç etti. Hani nerde o bmw mercedes sarı taksiler, adamlar alıp 10-15 gün durakta bekletip götürüp sattılar...
  15. MacWix

Satın Almayı Düşündüğüm Sistemin Parça Uyumu

Fiyat için bir şey diyemem ama kasa ağlıyor, bildiğin yanıyor. Şu sistem toplamaya bakar mısın.
  16. MacWix

Satın Almayı Düşündüğüm Sistemin Parça Uyumu

O sisteme y70 touch altında bir kasa düşünemiyorum, ne yapar eder alırdım. https://hyte.com/store/y70/cs-hyte-y70tti-ww
  17. MacWix

VDSL İnternet İçin Alt Yapı Gerekiyor Mu?

Dilekçe edevlet cimer tüm yollardan talepte bulunmalısınız, belki daha hızlı gelir altyapı o zaman. Altyapı için ücret talep edildiğini duymadın. dağ başında bir fabrika filan değilse
  18. MacWix

VDSL İnternet İçin Alt Yapı Gerekiyor Mu?

Zor çok zor ama imkansız değil. hız ve ping bile fark ediyor arasında vdsl de direk iki kat hızlı hizmet alırsın
  19. MacWix

Yardım Corsair spec delta RGB 550w 80+ kasa nekadar eder

PSU ile 2bin görürse iyi diyorum, 2250 yaz isteyene verirsin
  20. MacWix

Yardım Corsair spec delta RGB 550w 80+ kasa nekadar eder

2bin üstü her rakam bence iyidir.
Top Bottom