Arama sonuçları: *

1. HasanBG

Oyun için maks 10 k kasa önerisi

İsteğim başlıkta,site farketmez ama hiç bilinmedik de olmasın tabi
  2. HasanBG

Maksimum 10 bin tl olacak şekil de kasa önerisi

İsteğim maksimum 10 bin tl olucak şekil de oyun için hazır kasa arkadaşlar
  3. HasanBG

Bu sistemi almalı mıyım

bu videodaki kasa alınır mı ya da bu fiyata daha iyi kasa var mı varsa atar mısınız
  4. HasanBG

Teknogenetik Apu V1 sistem alınır mı?

https://www.teknogenetik.com/teknogenetik-apu-v1-amd-ryzen-5-5600g-16gb-500gb-m2-nvme-ssd-oyun-bilgisayari-pmu98478 eğer alınmaz derseniz maks 6200 tl olucak şekilde sistem önerir misiniz
  5. HasanBG

Maks 6300 tl kasa ???

https://www.itopya.com/king4-burak-gungor-amd-ryzen-5-1600-af-gigabyte-geforce-gtx-1660-oc-6gb-16gb-ddr4-500gb-nvme-m2-ssd-geforce-espor-pc/ sizce kasa nasıl alınır mı bütçem maks 6300 daha iyisi varsa önerir misiniz
  6. HasanBG

Maks 6 bin TL'ye sistem

Maksimum 6 bin tl olucak şekil de sistem önerilerinizi bekliyorum (16gb ram olursa iyi olur ve oyun için alıcağız)
  7. HasanBG

Pc hocasının cıkardığı sistem alınır mı

Arkadşalar sizce sistem alınır mı arkadaşım alıcak da bütçesi bu bütçeler de eğer alınılabilir ise hemen alıcak (bence alınır ama size de sormak istedim)
  8. HasanBG

8 bine hazır sistem tavsiyesi

Arkadaşlar arkadaşım hazır sistem alıcak da maks 8 bin tl olacak şekilde sistem önerilerinizi bekliyoruz arkadaşım sistemi oyun için alıcak
  9. HasanBG

Maks 6000 tl hazır sistem önerisi

Bütçe 6000 bin TL arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum, önereceğiniz sistemi arkadaşım alıcak ve arkadaşım da oyun oynamak için alıcak(6000 e en iyi sistemi atarsanız seviniriz)
  10. HasanBG

4k hazır sistem önerisi

Arkadaşlar maks 4 bin TL olacak şekilde hazır sistem önerilerinizi bekliyorum öyle cok bir beklentim yok valorant fln açsın sonra bir kaç oyun açsın yeter apulu apusuz farketmez 4 bine olabilecek en iyi sistem olursa sevinirim
Top Bottom