Arama sonuçları: *

1. HasanBG

Yardım Redmi 9t vs redmi note 7

Hangisi daha iyi
  2. HasanBG

Yardım 4000-8000 tl arası telefon önerisi

arkadaşlar arkadaşımın bütçesi belli değil de o yüzden bana 4000-5000,5000-6000,6000-7000-,7000-8000 araları telefon önerir misiniz dediğim gibi bütçesi belli olmadığı için dediğim paralar da telefon önerirseniz sevinirim (telefonu gündelik kullanım için alıcak)
  3. HasanBG

Yardım Samsung galaxy a52 vs xiaomi mi11 lite

gündelik kullanım da sizce hangisi daha iyi ? benim için kamerası ve uzun süre gitmesi önemli
  4. HasanBG

Yardım Poco x3 nfc oyun oynamasak bile alınır mı

arkadaşlar yurtdışından sadece xiaomi telefonlar getirtirebiliyorum ve poco x3 nfc 128gb 6 ram 2700 e gelebilir ama benim düşündüğüm şey ben telefon da cok oyun oynamıyorum acaba o anlamda sıkıntı olur mu birde xiaomi mi 11lite ı sordumdum ama cevap gelmedi daha eğer o ucuza gelirse onu alıcam...
  5. HasanBG

Yardım poco x3 128 gb 6 ram vs redmi note 10s 6 ram

sizce hangisi daha iyi ona göre ikisinden birini yurtdışından alıcam
  6. HasanBG

Yardım Maks 3500 tl telefon önerisi

Kamerası iyi olan mahı iyi olan telefon istiyorum oyun fln oynamam o yüzden kamerası fln önemli uzun gitmesi önemli
  7. HasanBG

Yardım Maks 1600 tl telefon

Arkadaşlar babama telefon lazım da maks 1600 tl olucak şekilde telefon önerilerinizi bekliyorum babamın istediği bir şey yok kaliteli olsun yeter oyun fln oynamaz instagram da gezer ara sıra fotoğraf çekilir öyle mahı yüksek olursa iyi olur hemen bitmesin şarjı
Top Bottom