Arama sonuçları: *

1. J

5 Tane Fan 1 Tane Egzoz

şuan denedim ve csgoda max 82 sabit 70 gördüm dier sadece 5 i içeri 1 dışarı ise 64 derece idi ? çözemedim gitti :d 1652741088 Bu arada pazardan 10 tl ye aldım termal macunu haberiniz olsun awpodawüpdawkda 1652741220 Bi şey daha ekliycem önde direk temperli cam var ne bir delikli bişey nede...
  2. J

5 Tane Fan 1 Tane Egzoz

Bende 1 tane egzoz 2 tane üstte 3 tane önde var reis ben o üst ve öndekileri içeriye vericek konumda ayarlıycam 1 tane egzoz olucak evet yanlış ama böyle yapmam lazım kule tipi işlemci olduğu için çift fanlı bu arada o yüzden önden alacağı havayı tam olarak alamıyor üst fan çekiyor bü yüzden...
  3. J

5 Tane Fan 1 Tane Egzoz

120mm 1652737287 Hocam kule tipi işlemci fanı demiştim tam üstüne geliyor üstteki bir tanesi böyle olunca işlemcinin alması gereken havayı zaten o alıp çekiyor o yüzden söyledim
  4. J

5 Tane Fan 1 Tane Egzoz

Başlıkta gayet açık söyledim 3 tane önde fan var içeriye veriyor 2 tanede yukarıya koyucam onlarda içriye vericek çift fanlı birde kule tipi işlemci fanım var ne kadar doğru olur ne yapmam gerekiyor ? 1652737077 1 tane egzoz fanım olucak yeterli olurmu
  5. J

Merhabalar PC'de 5-15 dk arası oyun tavsiye var mı

ZUP! serisi steamde baya ucuz 1 2 lira falandı ve oyunu oynadıkça kart düşüyor kartları satıpta yada kullanıpta steam level xp fln kasabilirsin
  6. J

Anakartıma zarar gelmişmidir soru

Ben ev için pc topladım tüm parçalar geldi bu gün montajladım psu 24lükmü ne bir kablo varya o kabloyu taktım biraz zorladık gözle görülür şekilde anakart eğildi herhangi bir çıt fln gelmedi neyse aşşağya geçtik küçük kablolara reset power tuşarına fln onları takarkende anakarttan çıt çıt sesler...
Top Bottom