Arama sonuçları: *

1. anilg8293

Evime icra kağıdı geldi hesap satışından.

en azından babam belli senin gibi arayışda değilim lale :D uza buradan hadi kanıtı da görmüşündür muhtemelen yanıltı ve o hayatısz mesaj sayın ve velet profil resmin ile buradan uzaklaş :D
  2. anilg8293

dostum e devlete işlenmişti :D ve uyap'a işlenmişti gerçek bir icraydı. icrayı ödedim uyap'dan da e devletten de kalktı başım temize çıktı çok şükür 1737228628 yukarıda var zaten ayrıca o profil resmi ve o mesaj hayatsızı birini inandırma peşinde değilim senin gibi bir lale daha vardı inanmayan...
  3. anilg8293

Valorantta ban yedim hwid açılması için oyunun olması gerekir mi?

HWİD ban yediğinden ? :D şaka mısın birader kaybol
  4. anilg8293

@CharlesPolat yıkıksın birader yıkık. :D nasıl kaçtın gittin uzadın görmene rağmen cevap vereememen bana o kadar zevk veriyor ki yazık kafana :D
  5. anilg8293

Valorantta ban yedim hwid açılması için oyunun olması gerekir mi?

tabii ki de açılmaz ayrıca anakart değişsende kurtulamazsın hwid sadece anakarta değil + anakartla birlikte grafik kartlarına atıldığı da oluyor. iyi olmuş çok güzel olmuş umarım açılmaz banın senin gibiler yüzünden online oyunlarda kolsuz insanların düşünceleri hileye kaydı gitti darısı senin...
  6. anilg8293

Gow Ragnarök Ps Plus Kütüphanesine Ekleniyor!

yazık kafana çok acınası haldesin birader.
  7. anilg8293

ARC B580 mi RTX 4060 mı?

4060 tabi bu nasıl soru
  8. anilg8293

Akıllı Saat Önerisi ?

maalesef bu bütçede hiç düzgün tatmin edecek bir şey yok en fazla bildirimlerini okursun cevap veremezsin arama bile yapamazsın
  9. anilg8293

Akıllı Saat Önerisi ?

akıllı bileklik donanımlı akıllı saat. tamamen çöp paranıza yazık etmeyin şu bütçede akıllı saat almayın :D
  10. anilg8293

Akıllı Saat Önerisi ?

o bütçeye hiç almasan daha iyi. alacaklarında çöp cihazlar. akıllı bilekliklerin saat versiyonu yani özellik 0 işlev 0 yazı syntax'ları bile çöp :D
  11. anilg8293

Türkiyede salgınmı var?

ben 3.5 aydır öksürüyordum burun akıntım vardı falan felaketti. evet 3.5 ay. serumlar yedim antibiyotikler bitirdim ilaçlar bitirdim iğneler yedim bana mısın demedi. daha yeni iyileştim ciddi bir salgın var ama nedense kimse ağzını açmıyor bu konu hakkında
  12. anilg8293

noldu biraderrr :D foton gitti hani kolpa sıkıyorum ben troll'dü hani noldu 3 gündür kaçtın yoksun ortada aktifsin görüp yazmıyorsun ? acınası :D
  13. anilg8293

Apple Watch SE 2 Klavye

ben apple watch 9 kullanıyordum sattım 7'Ye geçtim aynı cihaz olduğu için öncesinde de 5 kullandım.
  14. anilg8293

Apple Watch SE 2 Klavye

normalde dikte kullanıyorum öyle yanıtlıyorum hem hızlı oluyor hemde efektif çalışıyor ama klavyesi zaten var dokunmatik bir harf çiziyorsun o harfi yazıyor. bu arada SE resmen çöp always on display olmayan akıllı saat mi olur :D git o paraya watch 6 watch 7 al keyfine bak gerçekten always on...
  15. anilg8293

Noldu sustun :D trolldüm hani dostum lale lale konuşup kaçtın
  16. anilg8293

özelden döndüm size hocam :)
  17. anilg8293

hocam allah senden bin kere razı olsun. fakat şöyle ben sabah kağıtta benden talep edilen rakamı gönderdim fakat uyap'da ki raakam 2 katıydı. ama gönderdiğim ücreti uyap'da ki toplam tutardan düşmüşler yarsıını ödedim yarısı kaldı. şimdi diğer yarısını da gönderirsem bu iş biter ve dosya kapanır...
  18. anilg8293

Evet 1736518348 Hocalarım UYAP vatandaşlık portalında gösterilen ücret benim evime gelen kağıt ücretinden neredeyse iki kat fazla sorun değil ödeyebilirim bunu bir şekilde fakat ben kağıttaki tutarı bugün ıbanlarına gönderdim ve toplam borçtan düşmüşler ve şu an iki katı değil %50'si daha kalmış...
  19. anilg8293

Dostum şaka mısın lale misin ? Dalga geçtiğimi mi sanıyorsunuz e o zaman uğraşayım şunu atayım da toplu bir oturma organı yapayım senin gibileri. 1736517423 Tamam da hocam bu saçma değil mi sonuçta senden istenilen bir tutar var ve sen bu istenilen tutarı ödemişsin yani bu durumda kapatılması...
  20. anilg8293

arkadaşlar icra gerçek e-devlette icra dosyası sorgulamada çıkıyor benden talep edilen icra dairesinden gelen kağıtta belli bir ücret talep ediliyor ve vergi dairesinin iban bilgileri bulunuyor sorguladığımda da doğru çıkıyor. benden istenilen ödemeyi kendilerinin ibanına gönderip açıklamaya...
Top Bottom