Arama sonuçları: *

1. keroc47

Yardım Steam Guard kaldırma

Arkadaşlar yanlışlıkla telefonumdan steamı sildim ve tekrar yükledim ama steam guard istiyor steam guardı bilgisayardan alma yolu varmı
  2. keroc47

Pes 2021 lite maç süresini ayarlayamıyorum

arkadaşlar pes 2021 in lite versiyonu çıktı bende pes 2021 e para vermek istemedim lite versiyonu çıkınca onu indirdim fakat yerel maçta maç süresini ayarlayamıyor.
  3. keroc47

Ark'a Steam ve epic games beraber girmek

Merhaba arkadaşlar bir ara epic gameste ark ücretsiz olmuştu bende hemen aldım. Fakat arkadaşım ücretsiz olmadan önce steamdan almış nasıl beraber aynı oyuna girebiliriz?
  4. keroc47

GTA 5 Online FPS Düşüşü

Merhaba arkadaşlar 1 ay önce yeni bir sistem topladım ve en sevdiğim oyun olan GTA 5 indirdim. Ayarlarımı en son grafiğe çektim ve story modda 80-144 fps arası aldığımı fark ettim fakat gta 5 online girdiğimde 40-60 arası fps aldığımı gördüm sizce bu neyden kaynaklanıyor. Sistem Özellikleri...
  5. keroc47

GT 710M HİTMAN 2016 KALDIRIR MI?

Arkadaşlar bugün hitman 2016 ücretsiz olacak. Bilgisayarım kaldırır mı bilmiyorum. İ5 4200u gt 710m 8gb ram
  6. keroc47

İ5 4200U 710m watch dogs 2 kaç FPS alır?

Arkadaşlar watch dogs 2 ücretsiz olacakmış.i5 4200U 710M 8GB ram kaç FPS alır çevaplarınızı bekliyorum.
  7. keroc47

GTA 5 DURDURULDU HATASI

Arkadaşlar gta 5 online a girmeye çalışıyorum ama çalışmayı durdurdu hatasını alıyorum.Tekrar girmeye çalıştığımda girebiliyorum.Yardım için şimdiden teşekkürler.
Top Bottom