Arama sonuçları: *

1. K

UYGUN İNTERNET PAKETİ

Selamün aleyküm, kullanmış olduğum hat turkcell babamın üstüne kayıtlı 16 gb 175 TL ödüyorum. Yetmediği için değiştirmek istiyorum türktelekomda uygunzbir paket buldum ama gençlere özel. 16-25 yaş aralığı kullanabiliyor. Askerde olduğumdan dolayı babamla gidip halledemiyorum. Numaramı taşısam...
  2. K

Aydın jandarma eğitim taburu

Beyler askerlik yeri açıklandı AYDIN JANDARMA EĞİTİM TABURU EFELER. Aynı yere çıkan var mı ? Veya daha önce burda askerlik yapmış olan.
  3. K

Pazar Günü Açık Noter Var Mı

Pazar günleri nöbetçi noter oluyor mu ? Varsa nasıl öğrenebilirim hangisi olduğunu. Motosiklet alıcam
  4. K

EN UYGUN KREDİYİ NASIL BULURUM

Arkadaşlar şuan elimde 60k para var yeni motorsiklet almayı düşünüyorum 2023 model 200rs sıfır fiyatı 110k. 2 ay sonra askere gidicem. Motoru almak için tazminatımı bekleyip elimreki parayla birleştirip öyle siparişi vermek istiyordum ama daha fazla beklemek saçma geldi. 110 bin tl lik kredi...
  5. K

MOTORSİKLET EKİMPAN BÜTÇESİ

Herkese selamün aleyküm arkadaşlar, motora yeni başlıyorum ama motor almadan önce ekipmanlarımı almak istiyorum. Ekipmanlara ortalama ne kadar bütçe ayırmam gerekiyor.
  6. K

2023 ASKERLİK CELP DÖNEMLERİ HANGİ AYLAR

BEYLER SELAMÜN ALEYKÜM, 2023 YILI GÜNCEL ASKERLİK CELP DÖNEMLERİ HANGİ AYLAR ? İNTERNETTEN ARAŞTIRDIĞIMDA ŞUBAT, MAYIS, AĞUSTOS, KASIM DİYE GÖRÜNÜYOR AMA BEN KASIM YOK DİYE BİLİYORUM. EN SAĞLIKLI NEREDEN ÖĞRENEBİLİRİM
Top Bottom