Arama sonuçları: *

1. F

Çözüldü✓ yeni topladığım kasa soğumuyor

işlemcim ryzen 9 7900x ekran kartı 3090 pny anakart msi pro x670p wifi sıvı soğutma msi mag 360R V2 kasam https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-dragos-warfire-7-argb-fanli-beyaz-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,378250244.html kasa fanları nasıl takılmalı sıvı soğutma dikey olsa sanki fanları...
  2. F

ikinci el 3090 sistem dizeceğim bütçe 40k

https://www.vatanbilgisayar.com/rampage-iceblade-black-7x120mm-argb-fanli-midt-atx-gaming-kasa.html bu kasa anakarta uyumlu olur mu acaba?
  3. F

teşekkür ederim. ram için çift kanal yapmak da fayda var değil mi?
  4. F

40 k bütçem var 3090 sistem düşünüyorum. sizce nasıl sistem dizmeliyim monitör klavye mouse kulaklık var sadece kasa dizeceğim.
  5. F

Çözüldü✓ Bilgisayar toplayacağım sizlerden fikir almak istiyorum.

Peki işlemci konusunda ne öneririsiniz ryzen 9 7900x mi x3d mi yoksa ryzen 7 serisi bir şey mi?
  6. F

bütçeyi az daha arttırıp 3090 alabilirim. benim ekran kartında güncel olmak gibi hayalim yok açıkçası gönlüm de nvidia dan yana. çok oyun oynayan biri değilim r6 oynuyorum. rdr 2 kasıyor diye açmıyorum bu kadar. gündelik hayatta ya da anaconda programında daha çok vakit geçiriyorum. Şimdiye...
  7. F

Şimdi bütçem ekran kartı hariç 25-30k arası. işlemci olarak ryzen9 7900x düşündüm. ama anakartı pc toplama sitelerinde görüyorum çok bilgim yok başka ne sistem toplarım bilmiyorum. Ekran kartını da ikinci el alacağım asus 6800xt 16gb mi yoksa asus rog strix rtx3080 oc 10gb mi? ekran kartı...
  8. F

Ekran kartı psu bağlantısı

Arkadaşlar fotoğraftaki gibi cpu yazan soketi ekran kartına taksam çalıştırır mı
  9. F

Fiber internet hız limiti?

altypıyı sorgularken çıkmıyor comnet üzerinden taşıma başvursu yapınca ise çıkıyor ilginç geldi
  10. F

cat 6 kablo geliyor apartmanın altında oda var fiber kutu oradan daireme geliyor
  11. F

Sağ olun hocam Elazığ gibi bir şehirde diğer firmalar çok yüzümüze bakmıyor hangisini arasak 100 diyip geçiyor Türktelekom altyapısı var diyerek. Teşekkür ederim.
  12. F

Bu limit fiber dönüştürücü ile olmuyor mu? Gerekirse hızı cihaz değişikliği ile artmaz mı gerekirse türktelekoma geçmeyi düşünüyorum.
  13. F

Fiber internet kullanıyorum ama kimi arayıp sorsam maksimum desteklenen hız 100mbps diyorlar daha yüksek bir hız fiber altyapıda nasıl alamıyoruz bunu anlayamadım bir fikri olan var mı?
  14. F

20k - 25k gaming laptop önerisi

Asus rog flow x13 aldım gayet memnunum hepsiburada da 25750 TL'ye aldım 1 ay oldu. 120 hz ekran var ryzen 7 6800hs işlemci 3050ti ekran kartı 16 gb ram 512 gb ssd var katlanabilir dokunmatik ekranı mevcut şarj süresi iyi. Tek beğenmediğim 512 gb olması onun dışında cihazdan çok memnunum. Fakat...
  15. F

Çözüldü✓ ASUS ROG STRİX XG27V ikinci el alınır mı?

Arkadaşlar 3800 tl ye bu mobitörü buldum garanti yok ana ekranım yapacağım sizce uygun mu bu monitör? 27 inch monitor bakıyorum limitim 4000tl önerilerinizi de alabilirim. Teşekkür ederim.
Top Bottom