Arama sonuçları: *

1. Bol Tereyağlı İskender

🔥 BAHÇELİ: "ÖCALAN, TERÖRÜN BİTTİĞİNİ İLAN ETSİN!"

Sen şuan neye karşıtsın? EFİ'nin forumda tarikat güzellemesi yapmasına ve komplo teoricilerini(bknz: bizim millet sever böyle şeyleri, depremi de amerika yaptı diyor kafası güzel herhalde) övmesine karşı çıkmama mı yoksa trollüğüne karşı verdiğim cevaba mı? Adam(?) bana bakış açın gelişirse...
  2. Bol Tereyağlı İskender

Eğitim seviyen 30 yaşında bile olsan kendini belli ediyor. 20 yaşımda neyin doğru neyin yanlış olduğunu ayırt edebiliyorum, sizin gibi kula kulluk etmeyerek bunun bilincinde kalıyorum :)
  3. Bol Tereyağlı İskender

boş yapma artık. forumda tarikatçı artıklarını yasallaştırma bize. Depremi amerika yapıyor diyen birini neden desteklesin millet? Akılsız mısın yoksa aklını kullanmayı mı bilmiyorsun?
  4. Bol Tereyağlı İskender

Dünyanın en büyük lideri kimdir

Fatih Sultan Mehmet Emir Timur Cengiz Han Yavuz Sultan Selim Mustafa Kemal Atatürk
  5. Bol Tereyağlı İskender

Sokakta İnt Altyapısı Yok ne yapmam gerek?

Teşekkürler inceleyeceğim alternatif olarak yerel firmalara bakıyorum uydulu hizmet verenlerle
  6. Bol Tereyağlı İskender

Tüm foruma soğuk su öneriyorsunuz, umarım yaşattığınızı yaşamadan o soğuk suda boğulmazsınız :)
  7. Bol Tereyağlı İskender

KYK Geri ödemesiz burs çıkar mı?

Geri ödemeliye bulaşma, işin içinden çıkamazsın
  8. Bol Tereyağlı İskender

Sokağın sadece başında fiber mevcut onun dışında hiç altyapı yok hiçbir internet sağlayıcı internet sunamıyor biz de başvuramıyoruz Antenle hizmet altyapısız yerel olarak sağlanıyordu fakat BTK ile anlaşmazlık yaşamışlar artık o da yok. Türktelekom magnet hizmeti var sınırsız internet 15mbps a...
  9. Bol Tereyağlı İskender

S23 FE vs yurt dışı iPhone 13 Pro vs yurt dışı iPhone 14

Xiaomi harici yurt dışından kaçın Ha xiaomi sevmem diyorsanız yurt içi kafanız rahat eder.
  10. Bol Tereyağlı İskender

Türkiye-Galler 0-0 Bitti

Ardanın bencilliği bitirdi oyunu.
  11. Bol Tereyağlı İskender

Çözüldü✓ Huawei tablet alınır mı? ?

1 yıldır kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım gmailinizi de google play'e bağlayabiliyorsunuz başka bir telefonmuş gibi erişim istiyor bazen google play siyah ekranda başlıyordu verileri temizleyerek çözmüştüm yaşarsanız diye söyledim şimdiden.
  12. Bol Tereyağlı İskender

BİLGİSAYARIM ÇALIŞIYOR KLAVYEMİN İSİKLARİDA YANIYOR AMA AÇILMIYOR

Bilgisayarı başlattığında anakartın üzerinde debug light sabit olarak yanıyorsa hangisi yanıyor fotoğraf çekip atabilir misin
  13. Bol Tereyağlı İskender

Çözüldü✓ Huawei tablet alınır mı? ?

Ders çalışmak ve film izlemek için arıyorsanız ve huawei alacaksanız Matepad Air'in Papermatte modelini öneririm ya da yeni çıkan Matepad 11.5 S Papermatte'ye bakabilirsiniz. Google uygulamaları açısından sorun olmuyor endişe etmeyin, GBox uygulamasıyla Youtube, Googleplay gibi uygulamaları...
  14. Bol Tereyağlı İskender

Bu kitabı nereden bulabilirim

pdfi işine yaramaz mı?
  15. Bol Tereyağlı İskender

5000 TL Sistem Toplama

2019daki konu mu hortladı diye düşündüm başlığı görünce
  16. Bol Tereyağlı İskender

Gamermarkt Valorant Hesabı için Dava ve Anlaşmazlık

Bu siteyle alakanız mümkünse olmasın özellikle satıcıysanız
Top Bottom