Arama sonuçları: *

1. Exe.

GEFORCE NOW ÜYELİK İPTALİ

Hocam selamlar yeni gördüm yanıtınızı yanlış hatırlamıyorsam 24 saat gibi kısa süre içerisinde yatırmışlardı parayı .
  2. Exe.

Vozol Star likiti %0 iken doldurulursa kullanmaya devam edilebilir mi?

Likiti tekrar doldurup gösterge kartında ufak bir kısadevreyle tekrardan likiti %100 olarak gösterebilirsin . Dolumda kaliteli bir salt likit kullanmanı öneririm .
  3. Exe.

Hadi herkes bir önceki üyenin profil fotoğrafını yorumlasın

Derbederr köpek
  4. Exe.

Araba Tavsiyesi araniyor. Otomatik

Hocam bence volvo yürütme maliyeti parça açısından bi tık dezavantajlı kalıyor. Megane bakabilirsiniz deri koltuk çok önemli kriter değil ise icon paketinde var ortası kumaş kenarları deri şeklinde 1.3 tce 140 hp yada 1.5 110 hp dci tutulan motorları bu araçla sorun yaşıyacağınızı düşünmüyorum...
  5. Exe.

400-550K Araç önerisi

Fiat bravo bakılabilir hocam .
  6. Exe.

Dizilere program durdurma cezası geldi

Geçenlerde Arka sokaklar da bir tarikata karşı mücadele ettikleri senaryoya şahit olmuştum içimden demiştim iyi cesaret muhtemelen ondan kaynaklı diğer diziler hakkında fikrim yok .
  7. Exe.

❌İndirim Bitti! Madame Coco 18 Adet Çay Bardağı 🔥179 TL

Eyvallah Hocam aldım sağ olasın .
  8. Exe.

155 Kilo Su Orucuna Başlayacağım

Hocam selamlar ,ben aktif olarak ortalama 3 yıldır vücut geliştirme sporuyla uğraşıyorum ve sporun hep içerisindeyim . Ben aç kalarak kilo vermenin çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum açıkcası benim tavsiyem spor yaparak kilo vermeniz. Spordan kastım salona yazılıp ağırlık kaldırmak değil sadece...
  9. Exe.

Araç neden titreme yapar

Olabilir hocam .
  10. Exe.

Araç neden titreme yapar

Rot balans kaynaklı bir soruna benziyor araçta düz seyir halindeyken sağa veya sola çekme gibi bir sorun var mı ?
  11. Exe.

Bu konu hakkında hiçbir fikrim yok hocam .
  12. Exe.

Eyvallah hocam iade aldım . 1731112717 Eyvallah hocam paketi iptal edip iade sağladılar .
  13. Exe.

Hocam hata bende 3 ay önce indirimde diye aldım aldıktan sonra iptal etmeyi unutmuşum ne yazık ki bir umut yazdım bakalım teşekkürler yanıt için .
  14. Exe.

İyi geceler ,Az önce Geforce Now üyeliğim otomatik alım ile yenilendi üyeliği iptal etmeyi unuttuğum için ve 800Tl 3 aylık üyelik almış oldum. 6 Aylık üyelik ise 599 TL fiyata satılıyor şuan, destek ile iletişime geçrsem üyeliğin 6 ay olarak güncellenme yada para iadesi gibi bir durum söz...
  15. Exe.

Spor parogramı ile ilgili yardım

Aleyküm Selam .Hocam Öncelikle dediğiniz gibi kası haftada 2 kez çalıştırmak lazım anladığım kadarıyla haftada 3 yada 4 gün spora vakit ayırabiliyorsun burda sana verebileceğim tavsiye haftanın 3 günü gidip fullbody bir antrenman programı uygulaman yada haftanın 5 günü gidip Push ,Pull ,Legs bir...
  16. Exe.

30.000 Tl Oyuncu bilgisayarı önerisi

İyi günler arkadaşlar 30 bin TL Bütçede toplama oyun bilgisayarına ihtiyacım var yarcımcı olursanız sevinirim .
  17. Exe.

35.000 40.000 Tl arası oyuncu bilgisayarı ve monitör tavsiyesi

35.000 40.000 TL Arası Monitör ve bilsayara ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim. https://www.tebilon.com/amd-7500f-gigabyte-radeon-rx-7700-xt-gaming-oc-12gb-gigabyte-a620m-h-xpg-lancer-blade-16gb-kioxia-500gb/?utm_source=pchocasitv&utm_medium=youtube&utm_campaign=rx-7700-xt Bu bilgisayar...
  18. Exe.

Sporda kullanabileceğim kulak üstü kulaklık önerisi FP

Sağ ol kanka basından felan da memnun musun ?
  19. Exe.

Sporda kullanabileceğim kulak üstü kulaklık önerisi FP

Spor da kullanabileceğim fp kulaklık lazım yardımcı olursanız sevinirim .
  20. Exe.

Arkadaşımda bilgisayar var 2. el olarak değeri nedir ?

https://www.vatanbilgisayar.com/intel-10100-asus-tuf-gtx1650s-o4g-ex-h410m-v3-crucial-480gb-crucial-16gb-ram.html Bilgisayar bu 2. el satmak istiyor değeri nedir ?
Top Bottom