Arama sonuçları: *

1. A

Gigabyte biosta rom image is not loaded hatası nasıl çözülür?

Sistemim; B450m s2h 16gb ram Gtx 1650s R5 2600 500gb m2 Arkadaşlar sorun linkteki videodaki gibi. Bilgisayar acilirken bu sesi cikariyor ve asla boot ekranina gecmiyor. Bios ekraninda rom image is not loaded yazıyor. 2 gun oncesine kadar boyle bir problem yoktu ne yapabilirim. Bilgisayari 2 defa...
  2. A

R5 2600 ve GTX 1650 Super Anno 1800 ani FPS düşüşleri

RAM Crucial Ballistix 16 GB (2x8) 3200 MHz DDR4 CL16 Ekran kartı GTX 1650 Super İşlemci Ryzen 5 2600 Artık her oyunda yaşamaya başladım sisteme bir şeyler oluyor. Vermesi gereken FPS değerlerinin çok çok altında alıyorum bunun çözümü format dışında ne...
  3. A

Çözüldü✓ Pch Ent v1 sistem açılmıyor

Son anda sistemi kaptım ama montajlı seçemedim şimdi montajlıyordum ve kasaya güç gelmediğini farkettim sorun nedir acaba? Montajda bir sıkıntı yok diye düşünuyorum power + - ler falan da doğru ama sistemde tık yok. Başka bir kasada ekran kartını denedim çalışıyor yani ekran kartında bir sıkıntı...
  4. A

Bilgisayar BIOS'a girmeden açılmıyor

Herkese merhaba, sorunum şu şekilde; Kasanın power tuşuna basıyorum anakart yazısı geliyor ve ekran no signal hatası veriyor sistem boşa düşüyor ama çalışıyor. Akabinde reset tuşuna basıp BIOS'a giriyorum ve kaydetmeden çık deyince Windows açılıyor. Bu sorunu sistemi kurduğumdan beri yaşıyorum...
  5. A

Web'de gezerken monitör ekranında bozulmalar oluyor.

EKRAN KARTI :Gtx 1650 super .Ekran kartının en güncel driver'I yüklü, experienceyi kurmadım. Sorun bu neden böyle oluyor ? Monitörden kaynaklı bir sorun olsa oyunda da aynı sorun olur, videoya girince böyle oluyor.
  6. A

Kasanın reset tusuna basmayinca ekrana goruntu gelmiyor

Çok gariptir ki kasanin power tusuna basinca monitor no signal hatasi veriyor ve goruntu gelmiyor ama ondan sonra kasanin reset tusuna basinca bilgisayar aciliyor bunun nedeni nedir acaba nasil çözerim kasa gametech velar acaba kablolama da mi bir sıkıntı var
  7. A

Çözüldü✓ GTX 1650S Sistem görüntü vermiyor

arkadaslar toplayali 5 dk oldu ama sistem goruntu vermiyor nedeni ne olabilir her seyi taktim butun girisleri denedim ekran karti falan calisiyor ama goruntu vermiyor kasanin kumandasi da calismiyor sistem ozellikleri gtx 1650 super r5 2600 crucial ballistix 16 gb ram 500gb m2
Top Bottom