Arama sonuçları: *

1. Giray Kaya

csgo dust 2 de fps düşüşü yaşıyorum!

csgo dust 2 de fps düşüşü yaşıyorum! diğer maplerde 400 civarı alıyorum ama dust 2 de 90 bazen 60 a kadar düşüyor 100 civarı fps ile oynuyorum ve cidden sinir bozucu en seviğim map dust2 valo giriyorum canı msıkılınca cs giriyorum ondada dust 2 giriyorum böyle oluyo
  2. Giray Kaya

aim lab açılıyor donuyor

aim labe giriyorum giriş yapma ekranındayım giremiyorum mouseyi hareket etiiriyom bi şeye tıklamıyor programı kapat çıkıyor nasıl düzeltirim dosya bütünlüğünü doğrula yaptım
  3. Giray Kaya

VALORANT da arkada geçmeyen rüzgar sesi

VALORANT da arkada geçmeyen rüzgar sesi ayarlarım sıfırlanmış galiba bilmiyorum arkada bir ses var rüzgar sesi hep çalıyo çok sinirimi bozuyo ses ayarlarını kurcaladım ama hiç bir şey bulamadım
  4. Giray Kaya

Yardım oyunların dosya yerlerini uygulamaya gösterebilirmiyim

c de steam kurulu d de ise oyunlarım vardı c ye format attım c ye yine steam epic gibi şeyleri kurdum ama oyunları tekrar indirmek mi zorundayım elimde dosyalar var tekrar indirmiyim yarıdm 1605724803 @Fiery @RevDeisDou @Treyarch
  5. Giray Kaya

gta 5 grafik ayarları

imzamda ekran kartı ve sistemim yazıyor her şey fulde 90 falan alıyorum 70 civarı oluyo ekranım 72 hz oldujğu için benim için 72 altına inmemesi önemli her şey fullde 72 nin altına inmemesini istiyorum kısaca boş özellikler varsa söylermisin boş grafik ayarı varsa birde uzağı göremiyorum bulanık...
  6. Giray Kaya

among us 72 fps takıldı

vsync açınca 72 oluyo kapatınca 30 fps oluyo niye bu kadar küçük bir oyundan bu akdar düşük fps alıym
  7. Giray Kaya

free pc zorlayan oyunlar

free pc zorlayan oyunlar herkes rdr 2 falan demiş ama öğrenciyiz D:
  8. Giray Kaya

oyun önerisi pcmi zorlıcak ??

bilgisayarım imzam da var bu sistemin bana sunablceği en kastırıcı oyuun oynamak istiyorum
Top Bottom