Arama sonuçları: *

1. Giray Kaya

ram en fazla ne kadar oc yapabiliriz

ram en fazla ne kadar oc yapabiliriz imzamda sistemim yazıyor
  2. Giray Kaya

monitore güneş vurursa ne olur

masam camın önünde ve öğlen güneş direk camdan bana bakıyo kasa görünmez hadi neyse monitöre bişey olurmu
  3. Giray Kaya

ramleri sökünce oc gidermi veya frekans yükseltme gidermi

pc yi sökmem gereken bi iş var ve ramleri çıkarmam gerek ramleri tekrar taktığımda yaptığım xmp profili veya oc gidermi tekrar yaptığım işlemler sıfırlanmaz demi işlemcide ki oc işlemciyi söküp takarsak gidermi
  4. Giray Kaya

corsair rgb pro ışıklandırma sorunsalı

arkadaşlar pc yi her açtığımda ramlerin renki soldan sağa akıyo ben ikisnin yukarıdan aşağıya inmesini istiyorum her seferinde uygulamaya girip ayarlamak istemiyorum çözüm varmıdır birde bu ramin çipleri 3600 mhz oc için uygunmudur
  5. Giray Kaya

ram frekans temele çekme

ramlerim 3200mhz ama 2133mhz d çalışıyo ve xmp profilini 1 yaptığım hlde yükselmiyo ne yapacağım
  6. Giray Kaya

ram oc yapıcam hiçbişey bilmiyorum usta overclockcu varsa belli etsin kendini

ramlerim corsair vengance pro rgb 2x8 3200mhz cl15 ben bunları 3600 yapmak istiyorum ama performansı artırıcak değerde istiyorum sağlıklı istiyorum ne yapmam gerek yardım edicek baba iğit var mı dc den görüntü açarım biosu çekerim bana gösterir anakartım gigabyte b450m s2h
  7. Giray Kaya

ramlerime oc yapıcam yardım

arkadaşlar ram yapıcam ramlerim corsair vengance pro rgb 2x8 3200mhz ben bunları 3600 yapmak istiyorum
  8. Giray Kaya

Ram oc nasıl yapabilirim

ramlerim corsar vengance pro 2x8 3200mhz bunları 3600e çekmeyi planlıyorum b450m s2h var anakart olarak nasıl oc yapıcam rehber varmı birde herhangi bir yanma olur mu
  9. Giray Kaya

Ram sigmiyor

Arkadaslar stok fan kullanmiyorum t6 ultra kullaniyorum islemcimde ramlarin sag slotu sigmiyor ne yapmaliyim
  10. Giray Kaya

Akakçe net sipariş saticisi

arkadaşlar bu site dolandırıcı mı yoksa cidden iyi mi? güvenilir mi akakçede de gözüküyo bildiğim kadarı ile akakçe güvenilir olmayan siterleri göstermiyo
  11. Giray Kaya

Yardım net sipariş sitesi

arkadaşlar bu site dolandırıcı mı yoksa cidden iyi mi? güvenilir mi akakçede de gözüküyo bildiğim kadarı ile akakçe güvenilir olmayan siterleri göstermiyo
  12. Giray Kaya

T6 takamiyorum

T6 işlemci soğutucu aldım takarken yetismiyor cok bastirmiyorum bastirmam mi lazim
  13. Giray Kaya

Yardım ak akçe güvenilir sitelerimi listeliyor

akakçe üzeriden bu siteden 700 TL'ye ram aldım stokta olmadığını söylediler parayi iade ettiklerini söylediler ama param daha gelmedi iade günü 13 temmuz 3 gün ve 7 iş günü içerisinde yansıyo diye biliyorum am nedense bi güvenmiyorum burdada dekont tarzı bişi gönderdiler
  14. Giray Kaya

net sipariş güvenilir mi

akakçe üzeriden bu siteden 700 TL'ye ram aldım stokta olmadığını söylediler parayi iade ettiklerini söylediler ama param daha gelmedi iade günü 13 temmuz 3 gün ve 7 iş günü içerisinde yansıyo diye biliyorum am nedense bi güvenmiyorum burdada dekont tarzı bişi gönderdiler
  15. Giray Kaya

gpu-ramsiz pc

arkadaşlar toplama kasa yaptım ram ve ekran kartı daha gelmedi elimdeki herşeyi bağlayıp güç tuşuna basarsam ne olur
  16. Giray Kaya

Yardım Ram ekleme

Pc de 8gb ram var 3000mhz onu cikarip baska 2 tane 8 gb 3200 mhz ram taksam herhangi bir ayar yapmadan kullanabilirmiyim
  17. Giray Kaya

Akakçe parami odemedi

Akakçe'de sipariş satıcısından 700 TL'lik ram aldım ellerinde RAM olmadığını söylediler gün içinde parayı tekrar iade edeceklerini söylediler galiba iade ettiler bilmiyorum Banka hesabıma daha yansımadı önceden de iade yaptığım için bazı ürünlerde bankanın hesaba yansıtma süresi olduğunu...
  18. Giray Kaya

vengance pro rgb

bu raamı alıcam ve akakçeden alıcam dolandırılmıyım
  19. Giray Kaya

epttavm güvenilir mi oradan işlemci alıcam

ePttAVM - Amd Ryzen 5 3600 AM4Pin 65W (Box) bunu alcıamyorum yok bişey yok alıyımı
  20. Giray Kaya

hangi ramı seçiyim

https://www.incehesap.com/asus-dual-rx5700-o8g-evo-gaming-ekran-karti-fiyati-43634/ bumu...
Top Bottom