Arama sonuçları: *

1. malikoza

Kasma veya takılma hissiyatı

Merhabalar hayırlı günler , iyi forumlar. Benim problemim Radeon Geliştirilmiş Senkronizasyonu açtığımda oyunda zıplarken, yürürken, ateş ederken kısacası oynarken sürekli bir kasma veya takılma hissiyatı mevcut bunu kapatınca hiç bir problem olmuyor ama fps 144 hz de sabitliyor kendisini...
  2. malikoza

İnternette ve oyunda akıcı görüntü alamama

Merhabalar, iyi forumlar. Hayırlı Akşamlar Şimdi benim problemim şu Google Crom dan diyelim ki facebook ve ya youtubede video açıkken tarayıcıyı aşşağı yukarı kaydırırken akıcı bir şekilde inip çıkmıyor kesik kesik iniyor ya da kasarak demek daha doğruda olabilir. Ama video açık değilken...
  3. malikoza

Ani fps düşmesi yaşıyorum

Arkadaşlar ben valorant oyuncusuyum ve oyun içerisinde 200 fps alıyorum ekranım 144 hz oyun içerisinde şu son iki haftadır direk 40-50 hatta 30 fps anlık olarak görüyorum bunun nedeni ne olabilir. Bilgisayarımda teknik bir problem olabilir mi daha önceden böyle bir problem yoktu 16 GB DDR4 3200...
  4. malikoza

No Signal Ekranın gitme sorunu

Arkadaşlar bilgisayarı açtığımda günde bir veya iki kez şöyle bir sorunla karşılaşıyorum bilgisayar çalışıyor klavyenin ve mausun ışkları yanıyor ama ekran bi anda pat diye gidiyor no signal yazısını görüyorum resetleyince düzelmiyor bilgisayarı kapatıp tekarar açınca geri geliyor Bu durum...
Top Bottom