Arama sonuçları: *

1. K

Hangi windows yüklemeliyim ? Acil yardım pls

Anakartınızı değiştirirseniz evet lisans çöp oluyor, gereksiz uygulamalar win11 genelinde çok fazla pro, home fark etmiyor :) eğer ilerde yeni sistem almam diyorsanız oem lisans alın, sistem formatlandığında bir daha dijital lisansa para vermekle uğraşmayın, ve evet bilgileriniz hiçkimseyle...
  2. K

Öneri Ekran kartı upgrade önerisi

Ben en düşük rx6600 önerdim ama muadillerinde en düşük 3060 öneriyorum 4090'a kadar yolu var ama önce güç kaynağınızı yükseltin
  3. K

bütçenizi arttırırsanız hem güç kaynağını yükseltin(önerim 650w en az) ayrıca anakartınızın tam modelini markasıyla beraber söylerseniz daha iyi olur
  4. K

rx6600+ ve muadillerine bakabilirsiniz güç kaynağınız kaç W ve anakartınız nedir?
  5. K

Hangi windows yüklemeliyim ? Acil yardım pls

OEM Lisans alırsan zaten ayarlardan ürün etkinleştirme yaparak temiz kuruluma gerek kalmaz ve OEM lisans girdiğinde Lisans anakartına gömülü oluyor, yani pc ye format attıktan sonra lisansın silinmiyor. bilgin olsun
  6. K

RX6600 SİSTEMDE RIS ÖZELLİĞİ HER OYUNDA ÇALIŞMIYOR

RAM: XPG 16 GB GPU: ASUS DUAL RX 6600 8GB ANAKART: ASUS H510 MK- R2.0 İŞLEMCİ: İ5 11400F 6/12 Arkadaşlar aşağıdaki ekran görüntülerinde 2 aynı oyunun farklı serilerinde AMD Adrenalin yazılımının netleştirme özelliği olan RIS oyunun birinde var iken diğerinde yok. Oyunların ikisini de Epic...
  7. K

WİNDOWS 11 geçilmeye değermi?

hocam sıkıntı çıkarmıyor ama hatası çok olay görüntüleyicisini açın özel görünüm menüsünden yönetim olaylarına girin bir ton hata göreceksiniz hatalar da meta verisiyle alakalı saçma sapan hatalar. bu hatalar sürekli olursa sistemden istediğiniz performansı alamazsınız 1721817378 oyun konusunda...
  8. K

hocam w11 evet güzel görünüyor eskisine göre daha stabil ama daha zamanı w10 bile 5 senede anca oturdu. ayrıca w11'de olay görüntüleyicisinde sistem hataları çok fazla hataların çoğuda meta işlemleriyle ilgili gereksiz hata bug çok fazla w10'da genelde uygulama izinleriyle ilgili uyarı veriyordu...
  9. K

şöyle diyim 1 haftadır w11 kullanıyorum gözüme takılan tek şey w10'a göre bug durumu fazla (görev yöneticisi bug'u var klavyedeki kısa yollarla açtığınızda w7'deki gibi bir arayüz açılıyor) birde geçiş efetkleri fazla olduğundan herhangi bir program açtığınızda ram'i gereksiz kullanıyor bir de...
  10. K

Valorant da fps drop+ yüksek işlemci kullanımı

yok hocam ama şöyle bi durum var amd yazılımında sürüm düştüğümde kullanımlar aşağıdaki gibi oluyor dipnot: fps drop nadir oluyor
  11. K

Windows 11 Mavi Ekran Hatası

ekran kartı testinde eğer ekran gidip geldiyse ekran kartının ramlerinde sorun olabilir bi servise baktırın derim 1720948114 ayrıca ekran kartını Furmark ile test etmenizi öneririm OCCT fazla güvenilir değil
  12. K

hocam işlemci oyunu olduğunu biliyorum zaten ama ekran kartının yazılımındanmıdır anlamadım(çözemedim) diğer oyunlarda hiçbir sorun olmuyor
  13. K

hocam ama bir tek valorant da bu oluyor diğer oyunlar da (bannerlord, tomb raider gibi) fps artışı söz konusu
  14. K

Windows 11 Mavi Ekran Hatası

Ram kaynaklı olabilir bios arayüzüne girip bios ayarlarını sıfırlamayı deneyin bunun haricinde o sistem kolay kolay mavi ekran vermez temiz kurulumla w10 dönün derim
  15. K

Mavi Ekran AMD ve Mavi Ekran"LAR" tarafından saldırıya uğruyorum resmen

hocam PSU kaynaklı olabilir kernel hataları daha çok power kaynaklı olabiliyor akım korumalı prizde çalıştırmanızı tavsiye ederim bunlar haricinde RAM kaynaklı olabilir HDD kaynaklı olabilir HDD power sata kablosunda sorun olabilir sata kablosunda sorun olabilir bu durumlarda pc mavi ekran...
  16. K

Bilgisayarımın Açılışı 22 Saniye Normal Mi?

sistem özelliklerin ne ve bilgisayarının güç modu yüksek performanstamı yoksa dengelide mi?
  17. K

Turknet'e Zam Geldi!

İlk turknete geçtiğimizde odediğimiz fatura 110₺ du 10₺ ev telefonu hatti vardi sadece...
  18. K

hocam orası öyle ama güç tüketimi olsun arayüzü olsun yazılımı çok iyi bence ama yapılması gereken ayarları bilmek mesele :) ama durum şu ki ayarları yapmama rağmen sorun yaşıyorum :D
  19. K

hocam önceki sürüme dönünce de forza hata veriyor arada kaldım :unsure:
  20. K

arkadaşlar sistem özelliklerim: Anakart: asus h510m-k r2.0 cpu: i511400F GPU: asus dual rx6600 8G psu: 600w 80+bronz ram: 16gb 2666Mhz bu sistemde normalde herhangibir darboğaz yaşamamam lazımken sadece valorant da ekran kartı yazılımını güncelledikten sonra(adrenalin 24.6.1) yüksek işlemci...
Top Bottom