Arama sonuçları: *

1. fişek kamil

işlemci çekirdeğim az gözüküyor

CPU-Z de 4 e 8 gözükmesi gerekirken 1-1 gözüküyor. 3 gündür filan böyleydi sanırım yeni fark ettim 3 gündür dememin sebebi işlemci hep %100de kullanılıyordu ve bilgisayar yavaşladı acayip bir şekilde bunun çözümü varmıdır neden az gözüküyor? i5 8265u işlemci
  2. fişek kamil

Yardım Cpu hala %100

Dün konu açmıştım gelen neredeyse her şeyi yaptım ama cpu %100 ve bilgisayar eskisinden baya yavaşladı yaptıklarım: format, arka plan uygulamaları kapatma virüs taraması işlemciyi yorcak ufak şeyler bildirimleri kapamak gibi hizmetlerden microsoft şeyleri dışındakileri kapatmak vb. driverları...
  3. fişek kamil

Yardım cpu hala %100

Dün konu açmıştım gelen neredeyse her şeyi yaptım ama cpu %100 ve bilgisayar eskisinden baya yavaşladı yaptıklarım: format, arka plan uygulamaları kapatma virüs taraması işlemciyi yorcak ufak şeyler bildirimleri kapamak gibi hizmetlerden microsoft şeyleri dışındakileri kapatmak vb. driverları...
  4. fişek kamil

cpu %100 ve bilgisayar yavaş

https://donanimarsivi.com/forum/konu/cpu-100.18882/#post-172402 konu açmıştım cpu %100 diye tek çözüm format filan dendi hala çözemedim sorunu formatlamama rağmen bilgisayar çok ısınmıyor ve ama en yakın zamanda termal macun yeniliyeceğim. Sorum şu intel driver and support asistantta intel uhd...
  5. fişek kamil

Yardım CPU %100

Şuan 5 dkdır izliyorum görev yöneticisinden neyi açsam o çok kullanıyor ve cpu hep %100 de hiç düşmedi çok yiyen şeyi kapatsam bile system çok fazla kullanmaya başlıyor yardım lütfen bilgisayar acayip yavaşladı şuan dün yavaş değildi. Ve bir olay oldu wifi driverı bozuldu dün ani bir şekilde...
Top Bottom