Arama sonuçları: *

1. Etobaba

Yardım Ryzen 7600 Aşırı Isınma

Merhabalar, işlemcim son 1 haftadır aşırı ısınmaya başladı boşta 50-55 derecelerde geziyor oyununa göre 93 dereceye kadar çıkabiliyor. Macun kurumuştur diye yeniledim ama kar etmedi. 240 lık sıvı soğutma var görünürde bir arızası yok gibi acaba neleri kontrol etmeliyim ?
  2. Etobaba

Yardım İşlemci güncellemesi

Merhabalar şuan 12100f işlemci+ MSI b660m-a wifi anakart kullanıyorum. İşlemciyi yükseltmek istiyorum lakin 12400f şuan için 4500 civarlarında buna karşılık muadili ryzen 5600 ise 3500 TL. Sizce ne yapmalıyım ? İşlemci ve anakartimi satıp ryzen kanadına geçmek mantıklı mı ? Mantıklı ise hangi...
  3. Etobaba

Yardım İşlemci upgrade yapmam gerekli mi ?

Merhabalar 6700xt gpuya sahibim 2k monitörüm var ve işlemcim 12100f herkes darboğaz olur dedi ama hiç sorun yaşamadım 2k da gayet besleyebiliyor. Sorun şu ki yeni oyunlarda 60-70 fpslere düşüyorum yüksek ayarlarda ve arttırmak istiyorum. Sizce 12400f e işlemcimi yükseltsem kayda değer fps artışı...
  4. Etobaba

6700xt için işlemci önerisi

Merhabalar. 6700xt gpu aldim ve islemcim 12100f . Daha test etmedim ama bu işlemci yetersiz kalacak gibi. Bu işlemci için en hesapli islemci ne almaliyim? Tercihim intel lakin amd kanadini da dinlemek isterim.
  5. Etobaba

6700xt için Anakart+işlemci kombosu

Basliktaki gibi 6700xt için Anakart ve işlemci arıyorum. 4.0 ve 3600 ram destegi disinda bir isteğim yok. İntel amd farketmez en ucuz f/p alabileceğim 2 li onerir misiniz ?
Top Bottom