Arama sonuçları: *

1. erayisteya

ASUS X515j için uyumlu ekran nasıl bulunur?

Bu adam benim babam!
  2. erayisteya

ASUS X515j için uyumlu ekran nasıl bulunur?

Arkadaşlar merhaba, laptopumun ekranı kırıldığı için değiştirmek istiyorum. Tahminî ne kadara patlar? Uyumlu bir ekran atar mısınız? Laptop linkim: Asus X515J-BR1968T Notebook
  3. erayisteya

İslam'a göre müzik dinlemek haram mı?

Çalgılı müzikler harammış, yorumlarda bilgili abilerimiz öyle demişler.
  4. erayisteya

Usta fikrinizi alıyorum, burada sorulacak soru değil tamam da öylesine soruyoruz. Bu sırada sorduğun için teşekkürler. 1739654807 İleride beatmaker olacaktım, hiç beklemediğim bi darbeydi. :D
  5. erayisteya

Madem haram o zaman bu kadar büyük olmazdı ki? İnanasım gelmiyor.
  6. erayisteya

:D, bana inandırıcı gelmiyor. Açıklamaya da dinî kötüleyen müzikler çıkartır yazmışlar.
  7. erayisteya

Rastgele reels kaydırırken karşıma bir video geldi, müziğin haram olduğunu söylüyor. Pek ciddiye almadım da gerçek olma yönü var mı?
  8. erayisteya

300 TL civarı ağ adaptörü önerisi

Modemin verdiği tüm hızı alabiliyorum, önce ki kablom kötü olduğundan mı bilmiyorum fakat bu ürün de daha iyi bir ping değeri aldım(önce ki kablom ile 12 ping alırken bu ürün de 7 ping alıyorum), alacaksanız tercih edilebilir açıkçası.
  9. erayisteya

Garibanız işte :D
  10. erayisteya

Anladım hocam, İnşAllah 4-5 yıl götürür ya.
  11. erayisteya

@Lady-Of-Ice hocam ufak hareket ettirince internet kopuyor, normal mi?
  12. erayisteya

Hocam ürün geldi, teşekkür ederiz yazan bir not olması ve cd görmek çok hoşuma gitti açıkçası. Speedtest değerlerim de önceki kablomdan daha iyi.
  13. erayisteya

Merağımdan aldım açıkcası, 10 yıllık kablo kullanıyorum, bantlanmaktan iflah ettirdi artık hem bağlantı kopup duruyor hem de modem bazen çok yavaşlıyor, yavaşladığı sıra da telefonumun internetine girerim. 1738834812 Hadi bakalım, inceleme yazacağım. Aktif olarak fazlasıyla kullanıyorum...
  14. erayisteya

https://www.trendyol.com/airstorr/ac1300-mbps-usb-3-0-adaptor-cift-bantli-kablosuz-wifi-alici-p-823235465?merchantId=811714 bunu aldım, ilk attığınızın Trendyol hâli, modemle aramda bir duvar ve kitaplık var, umarım bağlantı kopukluğu olmaz.
  15. erayisteya

Hocam fazla olacağım biliyorum da başka link'i var mı ac1300'ün? Kendi sitesinden alasım gelmedi, pek güven vermiyor. Ricamdır HepsiBurada veyahut Trendyol olsun.
  16. erayisteya

Kullanım ömrü tahmini ne kadar? Ayrıca anakartla ilgili bir şey yok değil mi? Tak çalıştır bu da.
  17. erayisteya

Arkadaşlar merhaba, bu fiyat çerçevesinde bir ağ adaptörü arıyorum. https://www.amazon.com.tr/dp/B008IFXQFU/ref=asc_df_B008IFXQFU1736351820000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B008IFXQFU&linkCode=asn&th=1 normal de bunu alacaktım fakat yorumların da belirli bir süreden sonra...
  18. erayisteya

700 civarı klavye önerisi

Hiç mi yok?
  19. erayisteya

700 civarı klavye önerisi

Yurt içi ve uzun ömürlü olması isteklerim, ayrıca %100 olması ve Blue switch olmaması önemli. Bu çok iyi derseniz bütçe az çıkar.
  20. erayisteya

Ülke Fethetmeye Gidiyorum katılmak isteyenler konuya (32 kisi olduk)

Hocam artık bizim ülkeye isim koyalım mı? 31 kişi olduk sonuçta artık büyük bir devletiz(en azından saldıracağımız ülkeye göre büyüğüz). Fikrimce Gayistan olabilir.
Top Bottom