Arama sonuçları: *

1. E

Yardım oyun satın alıcam ama iki oyun arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz

Kanka Assassin creed valhalla yı satın aldım ama hikayesini bilbediğim için napıcam bilmiyorum boş boş geziyorum eğlencesi kaçmaşın diye YouTube dan bakmıyorum ne yapmam gerekiyor
  2. E

Yardım oyun satın alıcam ama iki oyun arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz

Arkadaşlar Assassin creed valhalla yada Valheim mı satın alayım
  3. E

İkininci el xbox alırken nelere dikkat edilmeli?

noldu aldınmı
  4. E

Yardım sahibinden ikinci el xbox series s almak mantıklımı güvene birilmiyim

sahibinden ikinci el xbox series s almak istiyorum Azərbaycan alacağım için iadə sansım pek yok sizce almak mantıklımı
  5. E

azərbaycan dan xbox series s alıcam güvenilir kargo sirketi önere birilmisiniz

azərbaycan yaşıroyum Türkiyeden ikinci el xbox series s alıcam güvenilir bir kargo sirketi önere birilmisiniz
  6. E

azərbaycan da yaşıyorum türkiyeden xbox almak istiyorum nerden ala birilim

azərbaycan da yaşıyorum türkiyeden xbox almak istiyorum en ucuzu hangi siteden ala birilim. birde bildiğim joystick olmadan daha ucuza geliyor trendyol da öyle birsey buldum sizce güvenilir mi
  7. E

n11 mi trendyol mu bilgisayar almak için en iyisi hangisi

arkadaşlar bilgisayar alıcam ama n11 den mi yoksa trendyol dan mı alıcam bilmiyorum trendyol güvenilir mi
  8. E

Yardım n11 de 20000 tl olan sistem trendyol da 8000 tl trendyol güvenlimi

sistem linki 1724053336 attım 1724053348 attım 1724053381 attım
  9. E

Yardım n11 de 20000 tl olan sistem trendyol da 8000 tl trendyol güvenlimi

arkadaşlar internet sistem topladım ortalama da 20000 tl oldu ama trendyol da %60 indirim var yani 8000 tl ye geliyor neden bu kadar ucuz bilen varmı
  10. E

full amd sistem önerisi yapa bilirmisiniz

arkadaşlar full amd sistem toplamak istiyorum ekran kartı olarak msi radeon rx6500 xt düşünüyorum sizin tavsiyeniz nedir bütçe 22000 tl
  11. E

son 3 parça kaldı seçmeme yardımcı olur musunuz

arkadaşlar bilgisayar topluyorum bütçem 20000 / 22000 tl arası neydeyse bitti sadece ssd kasa ve cpu soğutucu kaldı tavsiyeniz nedir ——————————————————————— NOT AZERBAYCAN YASIROYUM KARGO İÇİN SADECE N11 DEN ÖNERİ YAPIN ——————————————————————— KASA bütçesi 2000 tl ssd bütçesi 2000 tl cpu...
  12. E

Yardım 4000 5000 bütçem var oyuncu işlemcisi önere bilecek varmı

arkadaşlar 4000 5000 tl bütçem var oyuncu işlemcisi önere bilecek varmı
  13. E

Öneri yurt içi vs yurt dıçı

soru basit Türkiye mi daha ucuz yoksa yurt dısımı bütçe 20000 sadece kasa
  14. E

20000 tl nasıl bir bilgisayar toplanır

arkadaşlar 20000 tl bütçem var her sey hazır sadece kasayı toplamak kaldı
  15. E

Yardım azərbaycan yaşıroyum yurt dışından bilgisayar almak mantıklımı

Azərbaycanda ən azı iki qat pul lazımdı
  16. E

Yardım azərbaycan yaşıroyum yurt dışından bilgisayar almak mantıklımı

azərbaycan yaşıroyum burda bilgisayar pahalı olduğundan yurt dışından almayı planlıyorum ama kırık ya da hatalı gelmesinden korkuyorum sizce Türkiye denmi almak mantıklı yoksa çin veya amerika dan
  17. E

3000 tl param var hangi monitörü ala birilim

kanka bütçemin biraz üstünde ama bunu öneriroysan ala birilim
  18. E

3000 tl param var hangi monitörü ala birilim

3000 tl ye hangi monitörü ala birilim minimun 75 hz 2ms olsun
  19. E

arkadaşlar 10000 tl bütçem var pc kasa toplamak istiroyum hangi parçaları alayım

arkadaşlar 10000 tl bütçem var oyuncu bilgisayar kasası toplamak istiroyum hangi parçaları almamı önerirsiniz bütçeyi biraz assam sorun olmaz
Top Bottom