Arama sonuçları: *

1. 64Bit

Yeni Laptopta Bataryayı Çıkarıp Şarjda Oynayasak Sorun Olur Mu?

bildiğim kadarıyla yeni laptoplarda pil klavyenin alt tarafına konumlandırılıyor markadan markaya değişir muhtemelen ama kasanın içini açmadan çıkartamazsınız pil arka tarafta değilse. Dediğiniz şekilde de söküp kullanmanızı tavsiye etmem ama pil alana kadar 1 hafta civarı kullanımda sorun...
  2. 64Bit

Düşük Cpu Kullanimi + Fps Sorunu

Lolde iş yükü %80 cpu üzerindedir. Gpu kullanımı istiyorsan ağır gpu kullanan oyunlara girersen %100 kullanıma ulaşır CPU olarak lolde gerektiği kadarını kullanıyor
  3. 64Bit

Çözüldü✓ Monitörü aldım sizce iyi mi ?

İPS panelde alınabilirdi aynı fiyatta
  4. 64Bit

Itopya Mosyo Taha Dobby Sistem Alınır mı?

işlemci 5500 biraz daha kovalayıp bu fiyata 5600lü sistem alınır diye düşünüyorum.
  5. 64Bit

Red dead redamption 2 ve Gta V de hata alıyorum acil yardımcı olabilir misiniz

rockstargames güncellemesini yapmıyordur komple sil tekrar yükle düzelir. 1679241873 rockstar gamesi silip yükle yani oyunu değil
  6. 64Bit

Bu sistem ne kadar eder

o zaman sıfır da alabilirsiniz oyun için kullanacaksan 165hz 2k bulunabilir
  7. 64Bit

Bu sistem ne kadar eder

2k monitörler pahalı oluyor genelde benim bildiğim 2.elden sağlam oyun için alırsın bütçe nedir monitör için
  8. 64Bit

Çözüldü✓ Bu SSD İyi Midir? James Donkey

Evet bende hep incehesaptan aldım orada fiyatlar nadir artıyor genelde umarım artmaz
  9. 64Bit

Bu sistem ne kadar eder

6,5 veriyorlarsa direkt sat
  10. 64Bit

Çözüldü✓ Bu SSD İyi Midir? James Donkey

bu ssdnin 120-240-480lik bütün versiyonlarını kullandım beni hiç üzmedi fena değil alabilirsin.
  11. 64Bit

Bu sistem ne kadar eder

max 5k eder
  12. 64Bit

Oyuncu Koltuğu Önerisi

Bütçeyi 400tl gibi arttırarak alınabilecek ve fiyatına değecek bu var gibi duruyor. https://www.hawkchair.com/urun/fab-v5-kumas-oyuncu-koltugu koltuk hakkında bilgim yok markaya güvendiğim için siteden baktım.
  13. 64Bit

Yardım Elimdeki SSD Nasıldır Sizce ?

tam da hayalimde ki ssd
  14. 64Bit

Asetto Corsa klavye ile oynanır mı ?

araç modu atacağın için ekstra olarak fark etmeyecektir bir şey ama genede dursun 15tl de pek bir şey değil hele ki güncel steam kurunda
  15. 64Bit

Yani onlar araç paketi vs diye biliyorum dediğim gibi sunuculara girip oynayacaksan bir farklı olmaz ucuz olanla aldığının tek başına oynayacaksan dediğim gibi dlc tarzı şeyler illa ki vardır.
  16. 64Bit

Siteden virüs bulaşmış midir

exe bağlantılı bir şey kurulmadığı sürece ciddi zarar verecek virüs bulaşmaz telefonda da apk felan bir şeyler kurmadıysan sorun olmaz
  17. 64Bit

Her türlü oynadım assettoyu Klavye-mouse-direksiyonseti tabi ki en iyisi direksiyon ile oynamaktı aşırı zevkliydi dpc sunucularında felan oynuyordum, sonrasında direksiyon setini sattım mouse ile oynadım tabi ki direksiyon hissiyatını vermedi ama dpc sunucularında rekabet olduğu için oyun içi...
  18. 64Bit

Çözüldü✓ Laptop temizliği hakkında bilgi

MX-4 alabilirsin macun olarak sürerken macun sürme tekniklerine bakmanı öneririm aşırı sürersen anakarta felan bulaşabilir.Macun sürmeden kullanmak gibi bir düşünce aklından geçmesin özellikle laptopta yakarsın cihazı.
  19. 64Bit

Ayarları Yükseğe Çektiğim Halde Ekran Kartı Kendini Kullanmayıp Az FPS Veriyor

Saydığınız oyunların hepsi CPU yani ağırlıklı işlemciyle oynanan oyunlar hiçbiri ekran kartını %100 yük altına sokacak bir oyun değil işlemciniz de güçlü olduğu için fazla kullanmıyor. sizin fps arttırmak için yapabileceğiniz bir şey yok maalesef. 1679068713 sonda ki örnekde zaten bahsettiğim...
  20. 64Bit

Yardım Lenovo Laptop 90 derece

Macun sonrasında ne kadar fark olur acaba /Fan extra masraf olacağı için almayı düşünmüyorum.
Top Bottom