Arama sonuçları: *

1. SATILIK APU TOPLAMA KASA - 2200G

SATILIK APU TOPLAMA KASA - 2200G

Merhabalar Elimde kullanmadığım 1-2 sene önce topladığım apu kasayı satmak istiyorum. İşlemci: Ryzen 3 2200g Anakart: Gigabyte B450m s2h v2 SSD: 500 GB m2 ssd sandisk RAM: 16 gb (2x8) Crucial rgb kırmızı ddr4 3200mhz Eski pcmin kasası ve psusunu kullandım sorun yaşamadım 350 watt psu olması...
  2. Hp omen gtx 1080

Hp omen gtx 1080

2018 yılında alınmıştır. Ekran kartı: Nvidia Geforce GTX 1080 İşlemci : intel i7-7700k Ram : 32 Gb (4x8) 2400mhz Disk : 256 gb SSD + 2 Tb HDD
  3. Eyupert

İşlemci değiştiricem yardımcı olur musunuz

Sağolun
  4. Eyupert

İşlemci değiştiricem yardımcı olur musunuz

Merhabalar ben şuan da ryzen 3 2200g kullanıyorum ama son yayınlanan videodan sonra 4300ge ye mi geçsem diye düşünüyorum fakat 4300ge vega 6 kullanıyormuş farkları neler 2200g yerine oyun odaklı hangi işlemci kullanmalıyım 3400g alacaktım bi ayda 2 katına çıktı fiyatı 3000i geçti yardımcı...
  5. Eyupert

Yeni sisteme windows kurarken mavi ekran gelip kapanıyor

Yeni sistem aldım windows 10 kurarken bu ekran geliyor sonra kapanıyor ayarlar default ram hızını arttırıp tekrar düşürdüm ama olmadı
  6. Eyupert

Windows Mavi Ekran

Yardımcı olur musunuz aynı hatayı bende alıyorum rami düşürdüm ama düzelmedi
  7. Eyupert

Eski Samsung laptop açılıyodu Samsung yazısından sonra kapanıp açılıyor

Laptopa ssd ve ram takviyesi yaptıktan sonra iyi çalışıyordu şarjı bitince tekrar taktım şarja samsung yazısından sonra kapanıyor tekrar açılıyor tekrar kapanıyor döngüye girdi sorun ne olabilir
  8. Eyupert

Aşağı tuşuna basınca sayfa aşağı inmesi gerekirken text ya da videolar arası gidiyor

anasayfanın yanındaki gibi imleç çıkıyor normalde çıkmıyor yani diğer pcde denediğimde cıkmıyor böyle bir imleç bu imleç video fotolarınında basında cıkıyor ve sizin dediğiniz yöntemlerde işe yaramadı
  9. Eyupert

Aşağı tuşuna basınca sayfa aşağı inmesi gerekirken text ya da videolar arası gidiyor

Dün ufak kardeşime bilgisayardan bişeyler izletmişler ve sabah aldığımda bilgisayarı youtube da boş bi alana tıklayıp aşağı insin diye sayfa tuşa basarken metini seçmiş yazılar üzerinden gidiyor ya da anasayfa da aşağı tuşuna basınca yandaki geçmiş vs üzerinden videoların üzerinden gidiyor...
  10. Eyupert

Amd sisteme uygun ram ve ekran kartı

yardımlarınız için hepinize teşekkür ederim
  11. Eyupert

Amd sisteme uygun ram ve ekran kartı

Ryzen 3 2200g ve gigabayte b450m s2h v2 anakart aldım ram almak istiyorum fakat benim alacağım ram patriottu yorumlarında amd sistemi çalıştırmadığı yazıyordu 8gb lık 1x8 hangi ramleri alabilirim bide ilk defa bilgisayar topluyorum ve bütçem de çok az olduğu için böyle bi sistem kurmaya...
Top Bottom