Arama sonuçları: *

1. Xesha

Ekran Alıntısı Aracı Çalışmıyor

Windows arama kısmına yazdığımda prtsc tuşu ayarı çıkıyor. Formattan önce direkt çıkıyordu ama artık çıkmıyor. Nasıl geri yükleyebilirim?
  2. Xesha

CS GO OYNARKEN BİRDEN DONDU

Arkadaşlar geçen bir arkadaş cs go açar dedi bende girdim zaten hesabım vardı falan ayarları yaptım oyun içi 70 fps oldu aim bot z girdim bi hassasiyet ayarlıyım diye duvarları kapadım çat oyun dondu bende pc kapattım şimdi açtım neden olabilir? Sistem İ5 4460s GT 220 4 GB ram
  3. Xesha

İ5 4460s + AXLE GT 220 İÇİN OYUN ÖNERİLERİ

Lütfen gta san demeyin herkes dedi. Oynadıklarım: GTA SAN CS 1.6
  4. Xesha

İ5 4460s + GT 220 PUBG LITE AÇAR MI?

İ5 4460s 2.9 ghz AXLE GT 220 4 GB ram
  5. Xesha

R5 3600 3060Tİ Darboğaz yapar mı?

Arkadaşım alacak da o yüzden sordum. :D
  6. Xesha

Sistemimle Render veya Fotoshop Yapabilir miyim?

i5 4460s 4GB ram gt 220 :D
  7. Xesha

İ5 4460S + GT 220 MUD RUNNER KALDIRIR MI?

İ5 4460S 2.9 GHZ + GT 220 3 GB Kaldırır mı?
  8. Xesha

İ5 4460S + GT 220 CİTİES SKYLİNES KALDIRIR MI?

İ5 4460S 2.9 GHZ ve GT 220 galiba ekran kartım 2.9 GB Kaldırır mı bu oyunu? ve başka oyun öneriniz var mı?
  9. Xesha

BİLGİSAYARIMIN BİLEŞENLERİNİ ÖĞRENMEK İÇİN NELER YAPMALIYIM?

Şuan kullandığım bilgisayarımın bileşenlerini öğrenmek istiyorum ancak işlemci ve ekran kartını biliyorum. Nasıl öğreneceğim?
  10. Xesha

BİLGİSAYARIM LOL KALDIRIR MI?

İ5 4460S GT 220 1GB Arkadaşlar LOL kaldırır mı? Başka güzel oyun tavsiye edebilirsiniz. :D
  11. Xesha

BU RAM ANAKART VE İŞLEMCİ UYGUN ÇALIŞIR MI?

Bu ramler anakart ve işlemci güzel bir şekilde çalışır mı? Ramlerin işlemciyle uyumuyda önemliymiş diye duydum. RAM: https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-corsair-vengeance-rgb-pro-8gb-3200mhz-ddr4-cl16-cmw8gx4m1z3200c16-fiyati,784606635.html ANAKART...
  12. Xesha

(YARDIM) PC DEKİ STATİK ELEKTİRİĞİ NASIL BOŞALTIRIM?

Eski pcmi halının üstünde demonte edip sonra tekrar montajlamıştım sıkıntıdan ancak sanırım statik elektirk ile doldu. Güç tuşuna basıyoru ilk önce azıcık fan dönüyo sonra kapanıyo bazen olmuyo bazen açılıyo. Statik elektirği nasıl boşaltıcağım? Yardımcı olursanız çok güzel olur bilgisayarı...
  13. Xesha

SİSTEMİ MONTAJLADIKTAN SONRA NELER YAPILMALI?

Ben sistemimi parça parça satın alıp kendim kurucam. Ancak sistemi kurduktan sonra neler yapmam gerek windows kurumundan itibaren anlatır mısınız?
  14. Xesha

Bilgisayar Montajlarken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Ben bilgisayarımı parça parça satın alıp kendim kurucam. Ancak montaj sırasında nelere dikkat etmem gerek? Bu statik elektrik dedikleri şeyler nelerdir? Nasıl önlemler almam gerekir?
  15. Xesha

Bilgisayar montajlarken nelere dikkat etmeliyim?

Arkadaşlar ben sistemimi parça parça toplayıp montajlamak istiyorum. Araştırırken bir şey farkettim montajlarken statik elektrik falan diyolardı anlayamadım. Bu yüzden sordum. Bilgisayar montajlarken nelere dikkat etmeliyim? Nasıl önlemler almalıyım?
Top Bottom