Arama sonuçları: *

1. Ahmet Muhsin

PROGLAMAYA BASLAMAK ISTIYORUM

Tamamdir sagolun hocam
  2. Ahmet Muhsin

Hocam sagolun oneriniz icin de gecen bir kurs buldum aklimda kaldi Kodland isimli bir sirketmis dersler haftada 1 defa 6 ay olarak zoomdan 15-20 kisilik bi sinifla olucakti bi tanitim dersi vardi girdim tanitim dersine gelenlere bi indirim yapiliyormus yaptilar 17000tl den 13000 e indi ama bizde...
  3. Ahmet Muhsin

Yavastan proglamaya adım atmak istiyorum yurtta kaldigim icin hafta sonu online olarak bi egitim almak istiyorum nasil baslayayim onerilerinizi bekliyorum
  4. Ahmet Muhsin

Yardım 12640 LİRAYA PYTHON EGITIMI FAZLA MIDIR?

ACIL BI SEKILDE SORUYORUM 12640 LIRAYA HAFTADA 1 SAATTEN 8 AY PYTHON+FWD+UNITY iyi mi? FIYATLARI BILMIYORUM SIZCE KABUL EDEYIMMI 5DK SUREM VAR 1733671041 Guvenilir biryer Kodland diye biryer
  5. Ahmet Muhsin

Öneri 3 TANE HIKAYE OYUNU ONERISI

Selamlar atacagim fotograflardaki oyunlardan 3 tane kaliteli bu kesin oyna dediginiz bir hikaye oyunu varmi 3 tane secerseniz mutlu olurum ben kararsız kaldim Emeginiz icin tesekkurler
  6. Ahmet Muhsin

Öneri 1,61 DOLAR VAR STEAMDEN OYUN ONERINIZ

Selamlar hocalarim 56tl var kartta 1.61 dolara tekabül ediyor oyun onerilerinizi bekliyorum
  7. Ahmet Muhsin

Yardım KABLONET MI TURKNET MI YARDIM

Selamlar herkese kablonet kullaniyoruz ysrin taahhütu bitiyor ve fiyat cok yukselecek turknet daha iyiyse turknete gecirtmek istiyorum ama daha ucuz diye bizim ev halki kablonetteb 15mbs felan aldirmaman lazim bana uygun tarifeleri atarsaniz memnun olurum bide gecen turknet 6 ay %50 indirimli...
  8. Ahmet Muhsin

Yardım FUXI-H3 ADAMLARIN SESINI ALAMIYORUM

Yok hocam mouse pad cikmiyor kucuk binfuxi sticker var icinde ben aldigimda sanirsam ya 500 e yada 600 e almistim yazin ses kalitesine gelirsek beni tatmin ediyor hocam oyle cok pahali kulakliklar deneyimlemedim ama hic bi sorun yasamadim muzik dinlemeyi seven birisiyim o konudada cok rahatim bi...
  9. Ahmet Muhsin

Hocam kulaklik cidden guzel konforudur suyudur buyudur mukemmel cok severek kullaniyorum sadece bu ayak seslerini alamiyordum onada arkadaslar yardimci oldular insallah bi denyecegim ise yarayacagini dusunuyorum
  10. Ahmet Muhsin

Tam anlayamadim hocam genellikls usb yi takiyorum kulakligi aciyorum bt deyse cikariyorum ama direk gaming mode diyor baska bir modu dahami var
  11. Ahmet Muhsin

Hocam Bluetooth ilemi kullaniyorsunuz yoksa jack girisi ilemi ve gaming modunumu kast ettiniz
  12. Ahmet Muhsin

Eklemeyi unutmusum bu kulaklik tam maeka olarak Havit Gamenote FUXI-H3 ve KULAKUSTU kulaklikdir
  13. Ahmet Muhsin

Selamlar fuxi h3 de alirken buraya sormustum o zamanda ayni indirim vardi sanirsam oyun oynuyacagimida belirtmistim ama suan valoda adamlarin ayak sesini alamiyorum alsam bile cok sacma sapan yerlerden geliyor ne taraftan geldigi anlasilmiyor ne yapmam lazim kulaklik diger alanlarda sorunsuz...
  14. Ahmet Muhsin

Öneri AULA F75 HAKKINDA BILGI DEPOSU KONUSU

Usenmeden yazdiginiz icin cok saolun hocam adamsiniz
  15. Ahmet Muhsin

Öneri AULA F75 HAKKINDA BILGI DEPOSU KONUSU

Beyler merhabalar kısa ve oz seklinde soracagim Aula F75 te olan onemli tus kombinasyonlari? Bilgili hocalarimizi yorumlara bekliyorum. BU KONU AULA F75 IN KULLANINI HAKKINDA BILGI SAHIBI OLMAK ICIN ACILMISTIR
  16. Ahmet Muhsin

Yardım SARI SITEDE BIRINDEN APEX ALACAGIM

Vazgectim hocam o adamdan zaten 1731949292 Vazgectim o adamdan almayacagim 1731949324 Vazgectim hocam zaten
  17. Ahmet Muhsin

Reis kusura bakma forum sıkınti cikarmi acaba diye yazdim helal et canini sıktiysak senin
  18. Ahmet Muhsin

Surekli takipteyim hocam ama su sıkıntı var param guvende ile kimse vermek istemiyor bu yuzden alamiyorum
  19. Ahmet Muhsin

Boyle oldugunda bana haber ederseniz sevinirim :D
Top Bottom