Arama sonuçları: *

1. O

Arkadaşlar acil yardım pc açılmıyor

Pc yi açtığımda bu hatayı veriyor. Klavyeden hiç bir komut işlemiyor. Lütfen acil yardım. Yepyeni bilgisayar 😮‍💨 1737923083 Bios pilini çıkarıp başka pil taktım değişmedi. 1737923303 Asus tuf gaming klavye kullanıyorum. F1 tuşuna macro atamıştım. O yüzden mi f1 çalışmıyor acaba 1737923704...
  2. O

Itopya Sipariş Süreci Hakkında Bilgi

itopya hakkında sayısız şikayet var. şikayet sitelerinde ya da forumlarda. ben bile bunları tüketici hakem heyetine vermiştim. günümüzde alışveriş yapmadan marka hakkında araştırma yapmak çok önemli. hepimiz önce fiyatına bakıyoruz ama sonra benzer sorunlar yaşıyoruz. geçmiş olsun şimdiden...
  3. O

🔥İndirim Julius Meinl Präsident Blend Öğütülmüş Filtre Kahve 250 GR | 139TL

filtre kahve için almıştım. hiç beğenmedim. bu markanın bir daha kahvesini almam.
  4. O

🟠Türk-iş asgari ücret olarak 29.583 TL istedi 🟠

halkın maaşlarını belirleyen kişiler, halk gibi yaşamadıkları sürece, bu ülkede insan gibi yaşamak mümkün olmayacak. halkı etkileyen kararları verenler, makam arabalarıyla, özel şoförleriyle, saraylardan, özel uçaklarına gidiyorlar. mültecilerle yaşamıyor, marketten alışveriş yapmıyorlar. özel...
  5. O

🔴 MARKET POŞETLERİNE ZAM GELİYOR! 🔥

itibardan tasarrruf mu olsun? yol yabdı, köprü yapdı
  6. O

Yardım İtopya ödeme yaptığım halde bekleniyor

şimdiden geçmiş olsun hocam. itopya hakkında defalarca şikayet yazıldı zaten. çok geç işlem yapıyorlar. parayı ve ürünleri bekletiyorlar. iade süreçleri daha da sancılı. haklarında her yerde şikayete rastlayabilirsin.
  7. O

İlk defa araba alacak birisine öneriler

bir tane teyp'e bir tane eminoşa bir tane oğlana almayı unutma. alana şimdiden hayırlı olsun.
  8. O

Mafıa definitive edition cıkarken sıyah ekran

bende de, oyuna girerken tam ekran sorunu oluyordu. bu durumu epic mail atarak sordum ama söyledikleri yöntemler işe yaramadı. en son, üreticiye sormamı söylediler. ben çözüm olarak, oyunun exe dosyasına sağ tıklayıp, özellikler, uyumluluk bölümündeki seçeneklerden hallettim. belki bu fikir...
  9. O

8999 TL Anker SoundCore Boom 2 Plus Bluetooth Hoparlör

Anker Soundcore Motion+ kullanıyorum çok çok iyi bir hoparlör. enes özen bile ankerin bu modeli için efsane demişti. testler de jbl'in bir modelinden çok daha iyi bir ses verdiği çıkmıştı. anker marka olarak kendisini kanıtladı bence. w değeri yüksek diye "ttec Dynamite Quattro 40W" almıştım...
  10. O

Yardım Hp omen reactor mouse hakkında teknik yardım

karşılaştırma için sormuyorum. hediye gelen böyle bir mouse var. bu ne kadar işe yarar sizce? https://www.hepsiburada.com/hp-z3700-dual-silver-wireless-mouse-euro-758a9aa-pm-HBC000056H2DG?magaza=HP%20Store%20T%C3%BCrkiye
  11. O

uygun ama dandik olmayan bir şeyler olursa sevinirim. borçlar çok birikti. taksitle alabilirim. ne kadar uygun o kadar iyi :)
  12. O

önereceğiniz bir model var mı?
  13. O

HSA-P002M yazıyor ama. bu yeterli mi
  14. O

zaten donanımsal bir hata olduğu kesinleşirse tamir ettirmek ülke şartlarında çok zor olabilir. yeni bir mouse almak daha mantıklı olur. belki yazılımla alakalıdır diye düşünmüştüm. teşekkürler.
  15. O

sorunu tam olarak tespit etmenin ve çözümünün bir yolu var mı acaba?
  16. O

dostlar, 3-4 yıldır bu mouse kullanıyorum. windows penceresi içinde, farenin tekerleğini yukarı aşağıya hareket ettirdiğimde, patinaj yapar gibi davranıyor. hızlı hareket ettirdiğimde daha çok yapıyor gibi geliyor. bu durum neden kaynaklanıyor olabilir sizce? optik okuyucu mu kirlenmiştir...
  17. O

Glorious klavye gmmk modeli sizce nasıldır?

bu klavyeyi satın almıştım. yazılımını inceledikten sonra iade ettim. yazılım anlamında çok kötü. asus kötü diyordum ama asustan bile kötü çıktı. kullanmadan iade ettiğim için kalitesini bilemiyorum. satın almayı düşündüğün yer itopya ise, itopyanın iade süreçleriyle ilgili başlık açmıştım...
  18. O

Itopyanın iade süreçleri

fikirlerini saygılı şekilde yazan insanlara saygı duyarım. buradaki amacımı daha önce de yazdım. daha fazla insana ulaşabilmek ve insanları böyle firmalara karşı uyarmak. bknz: bir sürü kişi daha önce bu markadan darbe yemiş. mesela, benden önce bu sitede böyle bir şikayetleri olan kişileri...
  19. O

Bu ülkede işini düzgün yapan 1 tane kurum olmaz mı?

aynı kişilerin ortak hesabı ya da itopyadan nemalanan tipler saldırıya devam ediyor. engelliyorum ama başka hesaplardan giriş yapıyorlar.
  20. O

Itopyanın iade süreçleri

itopyadan nemalanan kişilerden biri daha. ya da aynı kişilerin ortak hesabı. 1733128532 aynı taktikte reaksiyonlar, dini kelimeler. klon kullanıcı. bana saldırmasındaki etkenlerden biri de siyasi muhtemelen.
Top Bottom