Arama sonuçları: *

1. Scorp!on

ukü(ciu) vs istanbul 29 mayıs hukuk

arkadaşlar yatay geçiş düşünüyorum gelecek sene onun için ikisinden biri nasıl olur ve uküde okursam araba şansım var
  2. Scorp!on

ASBÜ (KKTC),CİU, girne amerikan hukuk hangisi daha iyi

arakdaşlar 3 ünide de yarı burslu geliyor fiyat olarak en iysi asbü 82500 sıralamam var ne önerirsiniz
  3. Scorp!on

hukuk için hangi okul daha iyidir kktc

girne amerikan mı ankara sosyal bilimler kktc mi yoksa uluslararası kıbrıs mı hangisini önerisiniz ve lefkoşadaki okul için lefkoşaya bağlı kyk da kalabilir miyim
  4. Scorp!on

ea 80k hukuk fakültesi önerileri

arkadaşlar devlet var mıdır girebileceğim ünileri söyler misiniz
  5. Scorp!on

Eyüp b AYT mat alınır mı

arkadaşlar ayt mat kaynaklarım 3d 345 ve orjinal orjinali tekrar için aldım ama çözülmüyor sizce eyüp b almalı mıyım ?
  6. Scorp!on

yönetim bilişim sistemleri okunur mu

arkadaşlar sayısaldan 2 ay kala ea geçtim mat 10 net yaptım tarihle coğrafyayı fule yakın yapıyordum ama sınavda bunu başaramadım edebiyatta da denemelerde 20 civar falan bırakıyordum sınavda 17d 4y bıraktım hukuk istiyordum sizce mezuna kalıp hukuk mu okuyayım yoksa yönetim bilişim sistemleri...
  7. Scorp!on

Pilotaj bölümü olan üniversite önerisi

arkadaşlar gelecek sene sınava gireceğim ort 100k ile öğrenci alan üniversitelerden hangisini önerirsiniz kampüsü falan iyi olan erasmus imkanı iyi olan üniler var mı önereceğiniz
  8. Scorp!on

Mersinde en iyi özel liseler hangileri

arkadaşlar özele gideceğim ama dershane havasında olsun istiyorum bildiğiniz var mı
  9. Scorp!on

özel okula 20 bin değer mi

1500 kişi olmuş 700 kişi bıraktığımız okul tüm derslikler 9 10 lara ayrılmış müzik dersliği bile 12 lerden birine verilmiş 2 sınıf biliyorum fm ikisi de 40 üstü 46 kişi ders işliyoruz dershaneye yazılacaktım ama onun yerine özel hem dershane hem okul ama 20 bin tl sizce değer mi 11.sınıfım
  10. Scorp!on

İngilizcemi Nasıl En İyi Şekilde Geliştirebilirim?

arkadaşlar B1 ingilizce seviyesine sahibim ingilizceyi sohbet olmadığı zaman yazılı olunca anlayabiliyorum ama çok eksiğim var sohbet esnasında genelde anlamıyorum en kolay yoldan nasıl gelişebilirim
  11. Scorp!on

kazançlı bir meslek için ne okumam lazım

arkadaşlar 2 yıl sonra üniye geçeceğim kazançlı bir meslek için iş imkanı bulunan bir şey okumak istiyorum ne okumalıyım
  12. Scorp!on

11.sınıfta alan seçenlere dağılım nasıl oluyor

yeni sınıflara mı gidiyoruz yoksa sadece alan derslerinde mi farklı sınıflara gidiyoruz
  13. Scorp!on

Hangi dalı seçmeliyim

arkadaşlar şimdi benim kafanda politikacı,diplomat veya hukukçu olmak var sizce hangi dalı seçmeliyim
Top Bottom