Arama sonuçları: *

1. Yphen

Banka icra/haciz davası hakkında?

Evet daha önce çekmiştim belirli bir kısmını ödedim düzenli daha sonra ödeyemedim kirada yaşadığım için.
  2. Yphen

Banka icra/haciz davası hakkında?

Dostlar selamlar, Maalesef talihsiz bir olay oldu ve QNB tarafından icraya verilmiştim ödeme zorluğundan ötürü ve taşınma arefesindeydim total de 3 banka ile icralıktım 3'üne de dürüst ve doğru şekilde mal beyanı verdim. Fakat bugün tekrar uyapı kontrol ettiğim de dosyalar güncellenmiş ve QNB...
  3. Yphen

Rehber RX470 Mining Edition Ekran Kartını RX570 Yapmak (Atiflasher ile bios atmak)

Mesela NVIDIA tarafında gtx 1080'e ne yapabiliriz?
  4. Yphen

Anormal çalışan fan RPM'leri hk?

Şuan kapalı hocam hala aynı pc açılışından 5-10 dakika sonra bir anda fan sesleri yükselmeye başlıyor ekran kartı mı diye baktım fanları dönmüyor bile işlemci kullanımı %3 ila %10 arası geziniyor ama ortada garip bir fan sesi var ve daha dün formatladım pc'yi.
  5. Yphen

BIOS ayarlarını default çektim hala biraz daha ses var hocam ve internette bir ayarı yok.
  6. Yphen

Forumdakiler önerdi hocam en f/p fan olarak kalitesiz olduğunu pek zannetmiyorum. Hangi ayarları yapmam daha sağlıklı hocam?
  7. Yphen

Hayır hocam şuan pc'de wallpaper engine açık yüksek ayarlar da ve tarayıcı açık şuan aşırı yüksek sesle çalışıyorlar.
  8. Yphen

Dostlar selamlar, Konu başlıkta ki gibi sorun şu tüm sistemimi daha alalı 3 gün oluyor herhangi bir ayar yapmadım fakat bir anda kasa fanları aşırı sesli çalışmaya başlıyor sıcaklıklara bakıyorum herhangi bir sorun yok bunun önüne nasıl geçebilirim nasıl bir ayar çekebilirim yardımcı olursanız...
  9. Yphen

Fan montajı nasıl yapılır?

Arkadaşlar selamlar, konu başlıkta ki gibi fan montajı yapamadım elimde thermalright tl c12c-s model 6 adet fan mevcut anakartım ise msi b550 gaming plus kasam ise zoko amiral dk431 bu fanları nasıl montajabilirim kendi çoklayıcı ve 3 pin rgb girişleri var bir türlü yapamadım yardımcı olursanız...
  10. İntel i3 12100F - 16 GB DDR4 - MSI Pro H610M-E - 600W PSU

İntel i3 12100F - 16 GB DDR4 - MSI Pro H610M-E - 600W PSU

Sistemimi yükselttiğim için boşta olan parçalar satılıktır, Parçalar "PSU" hariç 2024 Ağustos'ta Vatan Bilgisayar'dan satın alınmıştır ana parçaların hepsi 4 aylıktır. PSU ise bir önce ki kasamdan kalmadır hiç bir parçanın sorunu veya problemi yoktur hepsi tertemiz çalışmaktadır. Ana parçaların...
  11. Yphen

Ryzen 5 5700x3D için hangi soğutucu alınmalı?

Aldım geçtim hocam sağolun :D
  12. Yphen

Hocam kafam karıştı hangisini alıyordum link atar mısınız? :D
  13. Yphen

Anladım hocam çok teşekkür ederim dediğinizi alacağım.
  14. Yphen

Modeller arasında fark nedir hocam?
  15. Yphen

Anladım hocam teşekkür ederim.
  16. Yphen

Sıcaklık değerleri ve performansı nasıl hocam?
  17. Yphen

Uzun vade de sıvı soğutmaya geçerim hocam kule tipini geçici olarak alıyorum diyebiliriz aslında çünkü büyük parçalara bütçe ayırdım soğutucuya o kadar fazla bütçem yok maalesef.
  18. Yphen

5700x3D gibi bir işlemciye yeter mi hocam?
  19. Yphen

Hocam meraken soruyorum hepsinin modeli farklı aralarında ne fark var mesela ID Cooling 214 XT'den farkları neler?
  20. Yphen

Sağolun hocam ama stoğu yok..
Top Bottom