Arama sonuçları: *

1. EMREG

AYT Kimya için kaynak önerisi

Elimde Aydın AYT fasikülleri var ama soru tipi bazlı giden bir kaynak, konu anlatımı olarak zayıf kalıyor. Soruları güzel ama konuyu öğretme konusunda yetersiz kalıyor. https://www.kitapsec.com/Products/2025-45-Gunde-AYT-Kimya-Kampi-Sinan-Ihtiyaroglu-Parlayan-Projeler-907159.html Kamplar...
  2. EMREG

TYT Son 6 Ay yapabilir miyim?

İlk iki ayında temelini ilerletip ayt için lazım olan (fonksiyonlar,çarpanlara ayırma vb.) tyt konularını halletmen lazım. Sayısal isen tyt ayt biyoloji için uyumaman lazım zaten. Bu iki aylık süreçte tyt fizik ve kimyada önemli bir ilerleme de kaydedebilirsin. Ayt de özellikle bir fen dersine...
  3. EMREG

BU SİSTEMİ SATIN ALDIM NASIL

iptal edebilirseniz edin yani daha iyisistemler yapılır.
  4. EMREG

Pahalı hocam bırakın almışsınız 4 sene idare eder gibi boşverin bu saatten sonra.
  5. EMREG

En az 3000 TL pahalı olmuş. Kötü değil ama ederi değil.
  6. EMREG

Bu fiyata çok mu kötü, değil ama biraz pahalı. şu sistemin ederi maks 25000 olmalıydı.
  7. EMREG

A55 ile Xioami Şarjı kullanılır mı?

Evet hocam, orijinal makine 750 lira civarı.
  8. EMREG

Hocam attığım makine uyumluluk olarak sıkıntı çıkarmaz değil mi?
  9. EMREG

Hocam bende onlara takılmam çok başlarda insanın bir süre temiz kullanası geliyor yoksa 33w taktığımda da 15w çalışacak onu biliyorum.
  10. EMREG

A55 aldım ama içinden sadece type-c to type-c kablo geliyormuş. İkisi de Type-C ama Samsung telefonlarda başlarda şarj optimizasyonu problem oluyormuş oturması filan 2-3 günü buluyormuş bu süreçte 33w xioami şarjı kullanmamın bir sakıncası olur mu. Elimde birde eski note 8 şarj makinesi...
  11. EMREG

Öneri 17000 TL Civarı Telefon tavsiyeleri

Aldım hocam Allah utandırmasın.
  12. EMREG

Hocam hepsiburadadan neredeyse hepsiburada satıcılı ürün alamadım bu zamana kadar o yüzden sıkıntı etmemiştim ve önceki 2 telefonu da bu şekilde almıştım. Bir sıkıntı olcağını düşünmüyorum bu konuda daha bu zamana kadar Hepsiburada'da büyük bir sıkıntı yaşamadım.
  13. EMREG

Mümkünse Hepsiburada üzerinden bir telefon almak istiyorum. https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-a55-128-gb-8-gb-ram-samsung-turkiye-garantili-siyah-p-HBCV000062NCXN?magaza=AKSAN%20TECHNOLOGY İkinci el ya da kaçak düşünmüyorum. Xioami ilk tercih olarak düşünmüyorum. Bu bütçede A55'den iyi...
  14. EMREG

INTEL 10900K OC NASIL YAPABILIRIM ???

@RevDeisDou
  15. EMREG

Asus BT500 Nasıldır.

PC için kullanmayı istiyorum kargo bedava olsun diye en ucuzu ürünü seçtim yanına sizce nasıl alınır mı? Kesinti gibi sorunları olur mu İstanbulda değilim test edemiyeceğim.
  16. EMREG

❌İndirim Bitti! Anker Soundcore R50i TWS Bluetooth Kablosuz KulaklıK 599 TL

İnternette 850 uygulamada 700 diyor normal fiyatına hocam.
  17. EMREG

❌İndirim Bitti! Anker Soundcore R50i TWS Bluetooth Kablosuz KulaklıK 599 TL

Bende tam bunu sorucaktım hocam şimdi 40 tl premiuma üye olup bu ürünü 3 taksitle alabiliyor muyum? Ödeme kısmında premumu da saydığı için 600 tl üzerinden taksitlendirmeye bakamıyorum. 1721291958 Ödeme premium da olunca premiuma taksit geçmiyor. Premiuma ayrı üye olmam lazım değil mi
  18. EMREG

Öneri 1000 TL Sata SSD Tavsiyesi.

Bu civarlarda maksimum 1100 TL olacak şekilde 480 GB Sata SSD alacağım. Mümkünse Hepsiburada veya taksitli bir site olsun. Sata olması gerekiyor çünkü NVME slotum yok.
  19. EMREG

2400 TL'ye kadar PSU önerisi?

Alınır zalman iyi bir marka. 1705416692 Modelini fotosunu filan çekim hocam. 12V kanalından kaç veriyor bi bakalım.
Top Bottom