Arama sonuçları: *

1. H

Ekran kartı Vram sorunu, montitörde beyaz kareler oluşuyor

maalesef düzelmedi hocam
  2. H

doğrudur kardeşim ya eskiden gtx 1660 ti vardı bende aynı bundaki gibi ekran kare kare oluyodu ama onda yükteyken oluyodu pc fln kapanıyodu 3 5 defa format attım ddu ile sildim düzelmedi ümidi kestim 1 format daha attım düzeldi vurarak çalıştırmak gibi bişi :D
  3. H

tmm bir deneyeyim İnşallah yarın geri dönüş yaparım teşekkür ederim.
  4. H

evet 24.12.1 versiyon adı. yayınlanma tarihi de 27.11.2024
  5. H

normalde video ekliyecektim ama 5,2 mb lik videoyu büyük gördüğü için yükleyemedim mouse u ne zaman youtube da yorum sekmesinin üzerine getirsem ve yahutta video nun içinde ama sonlarında doğru çıkan kanalın kendisinin önerdiği videoların üzerine getirecek olsam bu şekilde ekran bozuluyor vram...
  6. H

Oled Monitör fiyatlarının düşmesi beklenilir mi?

Arkadaşlar elimde 15k para var 8 bin tl ye ips 2k monitör mü almalıyım yoksa 2 3 ay daha oled monitörlerin 20 bin tl altına düşmesini mi beklemeliyim
  7. H

Tek çekirdek performansında r5 5600 mü daha iyi r7 5800x3d mi

arkadaşlar stalker gamma diye bir oyun var sadece tek çekirdek kullanıyor 5600 demi performans daha iyi olur 5800x3d demi
  8. H

high power psu iyi midir?

bütçen kısıtlıysa aynı serinin 600w gold da sana yeter rx7700xt yi besler rahatlıkla uzun vade için 800w da alınabilir
  9. H

Sahibinden üzerinden high power 600w psu aldım sağlamlığını nasıl kontrol ederim

model High Power Performance GD 600W 80+ Gold model güzel onu araştırdımda ikinci el ya bi sıkıntısı vardır diye kafama takıldı
  10. H

Sahibinden üzerinden high power 600w psu aldım sağlamlığını nasıl kontrol ederim

voltaj dengesizliğini bunun ölçtiğini zannetmiyorum hocam kapanmadı ama bizim burda elektrikler gidip duruyor korkum o yüzden
  11. H

Bilgisayarımdan istedim perfonması alamıyorum

cs ve valo gibi online oyunlar cpu ağırlıklı olduğundan cpu yükseltmen gerekebilir ama zaten monitörünün hertzi 250 den fazla değilse bi manası yok
  12. H

başlıkta belirttiğim üzere elektrik gel gitlerine dair korumaları hala çalışıyormu bunu öğrenmenin bir yolu varmı
  13. H

Underground 3 mü ney?

abim le küçükken oynardık büyük firmaların kendi eserlerine saygısı yok
  14. H

Call Of Duty Serisi Oynanış Sırası Nedir?

çatara patara her sene çıkarmak yerine adam akıllı geliştirme sürecinden geçseydi oyunlar şu an fps endüstrisi çok güzel yerdeydi :/
  15. H

Çözüldü✓ GTX 1660 oyunlarda nvlddmkm.sys hatası

eskiden aynı sorun bende de vardı elimde inno3d 1660ti ekran kartı var nasıl çözüldüğünü unuttum bir yere not aldıysam bulabilirsem yazarım
  16. H

THRUSTMASTER T300 RS SET 19470₺ 🔥

https://www.banayeni.com/listing?update=cc24d4b7-cd8b-4ab7-aa37-2bfa19ff5cdc&live=true 18000Tl
  17. H

GTX 1660 ti overclock sonrası mining sorunu

+344 memory miningde maksimum yapabiliyorum. 1624114182 -500 core da yapsam -200 core da yapsaam +145 core da yapsam mhz maksimum +344 görüyor mining de iken. core OC yapmasam memory 1000 leri görüyor ama mining için zaten saçma bir şekilde maksimum 344 ü görüyor. 1624114936 1 hafta önce böyle...
  18. H

GTX 1660 ti overclock sonrası mining sorunu

GTX 1660 ti overclock +145 core +710 memory clock ayarlarım var. OCCT de test yaparken hiç bir sıkıntı çıkmıyor ama trex miner ve nbminer yazılımlarında problem çıkartıyor sebebi nedir ? çözümü varmıdır ?
Top Bottom