Arama sonuçları: *

1. Grafomani

ekran kartımı nasıl soğutabilirim?

Yeni aldım garantisi var sistem topladım Sadece neden 76 derecede attiğini ve nasil duzeltebileceğimi öğrenmek istiyorum , yardımcı olursan çok minnettar kalırım.
  2. Grafomani

konu kapandı

kusura bakma kapatıyorum konuyu
  3. Grafomani

ekran kartı ısısı hangi değerden itibaren sakıncalı ve 76 dereceye sabitlenmiş gelince dırek atıyor bun uanasıl duzeltebılırız bilgin varmıdır
  4. Grafomani

kasamda 2 fan mevcut fan sayısını arttırsam gpu ısısı azalırmı,
  5. Grafomani

konu kapandı

evet yeni konu açmak ıstemıyordum uygun degıl fakat ilgilenen kişi olmadığı için bende sesimi böyle duyurmak istedim
  6. Grafomani

konu kapandı

XFX RX 590 FATBOYY KASA CORSAİR SPEC-5 ONDE VE ARKADA TAKILI 2 FAN VAR
  7. Grafomani

dbd ve cod warzone da full ayar 76 derece ulaştığında atıyor 1589527635 76 derece fazla degılmı ekran kartı için 1589527733 lutfen yardıma ihtiyacım var oyundan atmasını ıstemıyorum varsa ayarı bılen yardım etsın
  8. Grafomani

76 derecede oyundan atıyor
  9. Grafomani

xfx rx590 fatboy ekran kartım ısınıyor yenı pc topladım kasa spec -5 kasa da onde ve arkada olmak uzere 2 fan var sadece fan sayısını arrttırsam ekran kartı ısı sorunu çözülürmü 65-76 arası hep oyun açınca 76 derecede oyundan atıyor seten, ekran kartını nasıl soğutabilirim ortalama 70-73...
  10. Grafomani

Ekran kartı ısınma problemi yardım

Corsair spec-5
  11. Grafomani

Cod warzone da full ayarlarda 76 dereceyi geçince atıyor oyundan boşta herhangi bir fps oyuna girince 65-76 arası hep 1589524987 Ekran kartı için fan eklemek yeterlimi olur
  12. Grafomani

Ekran kartım çok ısınıyor 76derece falan oluyor oyundan atiyor ekran karti rx590 fatboy Yeni sistem topladim kasada 2 fan çalişiyor önde bir arkada bir , ne yapılmalı???
  13. Grafomani

Isınma problemi

İ İyi günler..
  14. Grafomani

Isınma problemi

Pekala deneyeceğim ilginiz için teşekkürler.
  15. Grafomani

Isınma problemi

Aynen tam olarak oyle yapmayı düşünüyorum , birde kasanın ustunde 2 adet fan yeri var orlarada takıcam fan
  16. Grafomani

Isınma problemi

Pek bakmazlar seten bu konuya artık :)
  17. Grafomani

Isınma problemi

İnan pek bilgi sahibi değilim 1589423800 Cam 7-24 açık ve kasa ile cam arasi 1 metre var , fakat odama çok sıcak geliyor öğle vakti
  18. Grafomani

Isınma problemi

Bir şey sorcam bilgisayarı başlatırken kasa hayvan gibi anırıyor fanları çok zorluyor . 3-4 saniye sürüyor normalmi
  19. Grafomani

Isınma problemi

Kasanın sabit fanı bir şey ellemedim :)
  20. Grafomani

Isınma problemi

Fan almayı düşünüyorum en az 3 adet onlari takınca birden 10-15 derece azalacağınımı söylüyorsunuz cpu ve gpu nun 1589423254 kule tipi soğutucu almayı düşünüyorum bir de
Top Bottom