Arama sonuçları: *

1. L

bahçe için kamera önerisi ?

Konuyu hortlatmak gibi olacak ama ben de bahce icin kablosuz kamera ariyorum. Kullandigin model nasil acaba
  2. L

Laptop uzerinden hotspot acmak

Merhaba herkese. Laptopa gelen kablolu internetin hotspot olarak paylasma kapali gozukuyor. Ozellikle kapanmış daha dogrusu. “Mobil etkin nokta kurulusunuz tarafindan yonetilir” seklinde bir uyarisi var bunu açabilir miyim nasıl açarım bilen var mıdır
  3. L

8999tl - HUAWEI MatePad 11 2023 + Klavye + KALEM – 8 ram+128GB

Bununla papermatte olanı arasında v Ekran harici fark var mı
  4. L

Sony PSN hesap çalındı

hocam bunlar ne maile geri dönüş yaptılar ne de telefonları açıyor başka bir yol var mıdır ulaşabileceğimiz
  5. L

Sony PSN hesap çalındı

Vallahi ben de anlamadım. İki faktörlüyü kapatmışlar bir de ve mailleri de çöpe atmışlar. Sony ve Microsoft'un haftasonu çalışmaması inanılmaz bir şey zaten. Umarım çözebiliriz
  6. L

Sony PSN hesap çalındı

Arkadaşlar selam. Doğru alana mi açtım emin değilim ama gece mailime bi operasyon çekilmiş ve bir takım uyeliklerimin mail adresi değiştirilmeye çalışılmış hatta sonydeki değiştirilmiş. Giriş yapamıyorum şifreyi unuttum deyince de bağlantı maili gelmiyor başka bir adrese değiştiği için. Hem...
  7. L

PS5 İÇİN ODAMA TV ÖNERİSİ

55"te ısrarcı değilsen samsung m7 öneririm
  8. L

Gıbırnet Kullanan Var Mı?

2,5 senedir hem fiber altyapısı olan hem de vdsl altyapısı olan evlerde kullanıyorum temmuz ayıyla birlikte 350 tl olacak 100mbps tarifesi. istanbulda herhangi bir sorun yaşamadım şimdiye kadar. müşteri temsilcileri de gayet hızlı çalışıyor ulaşması kolay discord/whatsapp kanalları filan da var
  9. L

🔥İndirim Dark İkili Monitör Kolu TR 1599 TL Yurt Dışı 1485 TL

3.3 ve 6 kg diyor taşır herhalde
  10. L

🔥İndirim Dark İkili Monitör Kolu TR 1599 TL Yurt Dışı 1485 TL

Arkadaşlar bende hem 24 hem 27 var birlikte takabilir kullanabilir miyim
  11. L

Öneri ABD'den laptop önerisi

Arkadaşlar selam. Şu an abddeyim özellikle 2k ekranlı ve ağır olmayan bir laptop arayisindayim bir sürü model var özellikle Asus vivobook ve Zenbook modelleri gözüme carpti. Görüntü kalitesi iyi olsun istiyorum film vs için. Oyun olarak da neredeyse sadece FM belki ek olarak Fifa olur.
  12. L

Aynı altyapı, iki farklı İSS, iki farklı hız

Burada bence millenicom mantıklı olur. En kotu 200mbps hız alırsın diğerlerinden de fiyat olarak daha uygun muhtemelen
  13. L

B450m-a pro max'e pci-e network adapter takma

Iade ettim ya yapamamistim
  14. L

Govee Duvar Işığı, Glide Duvar Işığı, oyun için WiFi RGBIC LED Işık çubuğu 1.550 TL

Ben bunu birkaç ay önce eklemiştim yine buna yakındı fiyatı
  15. L

Yardım GIBIRNET Başka bir firmaya geçiş hakkımı reddediyor ve izin vermiyor

ben türknetten geçmiştim gıbıra 13. 14.aydayım şu an. ilk geçtiğimde açıkcası kötüydü gıbır ama zamanla düzelmişti internet. comnet de benzer olabilir diye düşünüyorum
  16. L

bu comnet nasıl acaba 130 tl diyor 12 ay taahhütte
  17. L

bende de gıbır var ama diğerleri de 1 aya zam yapar fiyatlar eşitlenir gibi geliyor bana :(
  18. L

Yardım Monitor sol üst köşe kırıldı

Hiç görüntü vermiyor zayen :( yarın bir fiyat alırım bilemiyorum
  19. L

:((( 1689622037 Evet 2-3 sene önce almistim g241 modeli
  20. L

Arkadaşlar iyi akşamlar. Az önce monitör yere düşüp kırılmış sol üst köşesi. Bu tamir edilebilir bir şey midir?
Top Bottom