Arama sonuçları: *

1. S

LG 27GL650F-B vs AOC 27G2U

Selam. Başlıktaki 2 monitörden birini almayı düşünüyorum. Ayrıca Viewsonic XG2705-2 de seçenekler arasında ama ondan tam olarak emin değilim. FPS odaklı ve arada hikayeli oyunlar için kullanacağım. Özetle, 1080p 27" IPS monitör arıyorum. Yüksek yenileme hızı ve düşük tepkime süresi olmalı...
  2. S

İade Ürün Satın Almış Olabilir miyim?

Merhaba. Monitörümün bilgilerini, internet sitesi üzerinden kontrol ettiğimde ilk satın alma tarihi olarak yaklaşık 5-6 ay öncesini görüyorum. İşkillendim, iade edilen ürünü bana satmış olabilirler mi? Güncelleme: Hem Vatan hem de Dell ile görüştüm. Satıcının (yani Vatan'ın) satın aldığı tarih...
  3. S

Yardım 5.000 TL Bandında Monitör Önerisi

İyi forumlar Bugün siparişini geçtiğim i5 11400F ve 3060ti sistemim için 27" IPS 1080p monitör arıyorum. Rekabetçi ve hikayeli karışık, oyun amaçlı kullanılacak. Mümkünse yüksek yenileme hızı ve düşük tepkime süresi olmalı. Mümkünse ölü piksel testi yapan bir yerden, yoksa da panel konusunda...
  4. S

3060ti ve Monitör Seçimi

İyi forumlar. Yaklaşık 5 bin lira civarı bütçem var ve i5 11400f + 3060 Ti sistem için monitör bakıyorum, 27" IPS monitör bakarken tavsiye üzerine ViewSonic XG2705-2K modelini gözüme kestirdim. Odak olarak rekabetçi oyunlar ama sık sık hikayeli oyunlar için de kullanacağım. Ancak merak ettiğim...
  5. S

Yardım LG 27GN600-B alınır mı?

https://www.vatanbilgisayar.com/lg-27-27gn600-b-ultragear-full-hd-1ms-144hz-g-sync-freesync-oyuncu-monitor.html Vatan'dan aldığım üçüncü monitörümde de ufak bir problem olduğu için iade etmeyi düşünüyorum. İlk iki monitörümde ölü piksel çıkmıştı; son aldığım monitörde de kasanın sol tarafı...
  6. S

Ölü Piksel Testi Yapan Güvenilir Satıcı?

1 monitör aldım ve ölü piksel yüzünden iade ettim. Para hesabıma 10 günde yattı ve tekrar bununla uğraşmak istemiyorum. Eğer ölü piksel testi yapan güvenilir site varsa oradan alacağım, yoksa vatandan alacağım. Önerilerinizi bekliyorum.
  7. S

Dell 27" S2721HGF Alınır mı?

https://www.vatanbilgisayar.com/dell-27-s2721hgf-1ms-144hz-fullhd-free-sync-g-sync-hdmi-dp-gaming-monitor.html Yorumlarınızı bekliyorum.
  8. S

27" 144 Hz Monitör Önerisi

Tekrar selam arkadaşlar. 27 inch curved bir monitör arıyorum. 144 hz olmali ve mümkünse 1 ms. Aklımda AOC 2 farklı model var: C27G1 ve C27G2AE/BK Bu iki model arasındaki farklar nedir? Ya da farkli bir öneriniz olur mu? İyi forumlar.
  9. S

Asus VG27VQ 2 Adet Ölü Piksel Sorunu

Selam arkadaşlar. Geçen hafta incehesap'tan başlıkta söylediğim monitörü almıştım. Kutudan çıkardığımda tam kontrol etme şansım olmadı ama şimdi kontrol ettiğimde biri yeşilde biri mavide 2 adet ölü piksel mevcut. İndirimden güzel fiyata almıştım. Sizce iadeye göndermeli miyim? Ya da göndersem...
  10. S

AOC 24G2U Overdrive Nedir? Nasıl Etkiler?

144 Hz yenileme ve 1 Ms tepkime olsun diye araştırmalarım ve forumda öneriler sonucunda AOC 24G2U almaya karar vermiştim ama araştırınca Overdrive denen bir şey gördüm. 1 ms tepki süresine ulaşmak için Overdrive açmak gerekiyormuş. Ama Overdrive açınca ghosting gibi sorunlar yaşanabiliyormuş...
  11. S

1800 TL CS Go Monitör Önerisi

Kaç gündür arıyorum bir türlü karar verip alamadım. Öncelik Cs go ama diğer oyunları da oynayacağım. Yok şunu açınca bu kapandı 144 yapınca parlaklık azaldı durumları olmadan, dümdüz 144 Hz 1 ms bir ekran arıyorum. Bu performansı verecek TN ya da IPS farketmez, Ghosting vb. durumlar...
  12. S

Monitör Konusunda Kararsız Kaldım

Selam arkadaşlar. 1500-1600 TL civarında bir monitör arıyorum. Bütçeyi biraz artırma, esnetme şansım var ama F/P bir ürün almak istiyorum. Öncelik Cs go olacak ancak diğer oyunları da oynayacağım. 24 inch, 144 hz ve mümkünse 1 ms tepkime süresine sahip bir monitör almak istiyorum. Daha önce bu...
  13. S

Hangi Monitörü Almalıyım?

Merhaba arkadaşlar. 1500 1600 civarı bir bütçem var ve oyun oynamak, arada da film dizi vb. izlemek için monitör arıyorum. Oynayacağım oyunlar genelde CS: Go, PUBG vs olacak ama hikayeli tek oyunculu oyunları da oynayacağım. Ama öncelik çok oyunculu fps, rekabetçi oyunlar olacak. VA panelleri...
Top Bottom