Arama sonuçları: *

1. volki24

Ptt Hgs ile Banka Hgs Farkı

Bu arada havale de yapsan 20 tl ücret kesiyor 1000 tl için
  2. volki24

Bankadan aldığım hgs ile farkı var mı iptal edip bankaya geçicem çünkü ?
  3. volki24

Arkadaşlar uzun süredir pttden aldığım hgsyi kullanıyorum para yüklerken kendi uygulaması olmasına rağmen komisyon kesiyor sorum şu iptal edip özel bankadan alsam ne fark eder ? Komisyonsuz internetten nasıl para yükleyebilirim ?
  4. volki24

IPhone 16 alınır mı?

Yani yıl 2025 olmuş en giriş telefonlarda bile 90hz ekran var bana göre bu kadar para vericeksem problem
  5. volki24

❌İndirim Bitti! Huawei Watch Fit 3 2879 TL

Bu cuma son fırsat bakalım
  6. volki24

❌İndirim Bitti! 300 TL (iptal gelebilir) Havit PJ215 Pro Smart Projeksiyon Cihazı Android TV 9.0

Konuya ithafen yazıyorum aynı durum başıma geldi dedim ya 1000tllik kılıfı 110tlden satıyordu sipariş verdim sipariş iptal edilip mail geldi başvuru yaptım 5-6 ay sonra 110tlden ürünü göndermek zorunda kaldılar benim durumu neden bozmadılar ? Öğrenmek için soruyorum yanlış anlamayın
  7. volki24

❌İndirim Bitti! 300 TL (iptal gelebilir) Havit PJ215 Pro Smart Projeksiyon Cihazı Android TV 9.0

Ben zamanında spigen için sipariş oluşturmuştum telefon kılıfı tutacağı 90ar liradan aldım iptal ettiler sonra thh şansımı denedim 6 ay sonra o fiyata vermek zorunda kaldılar şansınızı deneyin
  8. volki24

🔥İndirim Amazon 200TL'ye 80TL İndirim

Teklif için uygun değilsiniz gibi bi ibare :(
  9. volki24

🔥İndirim GEARELEC DK02 İnterkom 300 TL

Bende de 480 gösteriyor
  10. volki24

❌İndirim Bitti! Spigen Legato Arc R72E 120 TL

Demek ki hakkımızı savunan bir mecra varmış sevindirici yaklaşık 7-8 ayda geçse mutlu edici :)
  11. volki24

❌İndirim Bitti! Spigen Legato Arc R72E 120 TL

Arkadaşlar konuyu tekrar hortlatmış gibi olacağım ama başvurudan sonra aylar geçti dün spigenden mail geldi sizi haklı bulduk ürünlerinizi göndereceğiz şikayeti geri çekin lütfen diye. Ödeme bilgilerini havale yaptım siparişim o fiyattan elime ulaştı. Demek ki thh işe yarıyormuş bunu görmüş...
  12. volki24

❌İndirim Bitti! Nike CU8090-010 Academy Team MSpor Çanta 119.99TL

Ben de ne var yok aldım bakalım
  13. volki24

🔥İndirim Turkcell Hediye Dakika İnternet

Valla mükemmel geldi sağolun
  14. volki24

❌İndirim Bitti! Aliexpress Geri Döndü 🔥🔥🔥🔥🔥🔥

Satıcıya yazdım sorgusuz iade gönderdi ben de şaşırdım
  15. volki24

Amazon tr den kulaklık pedi sipariş verdim kargo vergi dahil ödeme yaptım. Yaklaşık 20 gün sonra sipariş geldi pttden ödeme çıkardı 140 tl dedim ben ödemiştim bize ödeme çıktı dediler mecbur ödedim ben de şaşırdım
  16. volki24

Bir de ptt ücret çıkartıyor değil mi öyle biliyorum
  17. volki24

10000Tl Bütçe Sistem Toplama;16 GB Ram + E5 2650 V4+X99 Anakart Mantıklı Mı?

Evet o sistem mining yapılmadı 4-5 senelik toplama pc bi sıkıntısı yok
  18. volki24

10000Tl Bütçe Sistem Toplama;16 GB Ram + E5 2650 V4+X99 Anakart Mantıklı Mı?

10kya monitör dahil satıyorum vereyim
  19. volki24

Sarı Site Dolandırılma İhtimali

Hukuk sistemi inanılmaz yavaş ilerliyor sahibinden aradan çekildikten sonra sen baş başasın. Dava açsan bile o parayı alman en az 1 yıl . Bu konuda gerçekten büyük ürünler param güvende ile gönderilmemeli. Ama ben dava sürecinin çok uzun süreceğini düşünüyorum parayı kurtarsan bile burnundan...
Top Bottom