Arama sonuçları: *

1. K

Sekiro Oynayamıyorum

GTX 1650 ekran kartı, Intel i7 9750H işlemciye sahibim. Çoğu oyunu rahatlıkla oynayabiliyorum ama Sekiro oynamaya çalıştığım zaman ekran kartım 90 dereceleri görüp oyunu kapatıyor. Grafikleri düşüğe aldığım zaman da aynı sorunu yaşıyorum. Yeni fan aldım, termal macunu yeniledim, soğutucu aldım...
  2. K

GIGABYTE B450M S2H UYUMLU M2 SSD ARIYORUM

Dostlar başlıkta da belirttiğim gibi Gigabyte B450M S2H anakartına sahibim ve 1TB depolama alanına sahip max 1.6-1.7k'larda alabileceğim M2 SSD arıyorum. Bu fiyat bandında beni üzmeyecek hız bakımından da iyi f/p M2 SSD önerilerinizi bekliyorum.
  3. K

Mimarlık öğrencisi için laptop tavsiyesi

Dostlar merhaba kardeşim mimarlık bölümünü kazandı. 20-25k civarında bir laptoba ihtiyacımız var. Bu fiyat bandında kullanacağı programları eğitim-öğretim hayatı boyunca rahatça açabilecek bir laptop önerisi yapar mısınız?
  4. K

23 bin TL sistem önerisi

https://www.gaming.gen.tr/urun/235009/blade-dual3070-amd-ryzen-5-5600-asus-tuf-geforce-rtx-3070-gaming-oc-v2-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/...
  5. K

Amazon Prime indirimleri başladı

Ne linki istiyorsun hocam İndirim linkiyse https://www.amazon.com.tr/events/okuladonus/?_encoding=UTF8&content-id=amzn1.sym.8ea2d457-80cf-4c1d-8dd9-bac1d8b9608b buyrun
  6. K

Amazon Prime indirimleri başladı

Dostlar bugün itibarıyla Amazon Prime indirimleri başladı. PC için oyun konsolu, M.2 SSD ve monitör arayışındayım. Çok iyi fırsat dediğiniz ürünleri linklerseniz sevinirim.
  7. K

Amazon Prime İndirimleri

Dostlar bugün itibarıyla Amazon Prime indirimleri başladı. PC için oyun konsolu, M.2 SSD ve monitör arayışındayım. Çok iyi fırsat dediğiniz ürünleri linklerseniz sevinirim.
  8. K

Wallpaper Engine Alınır mı?

Bilgisayarımı gün içinde formatlamayı düşünüyorum. Formatladıktan sonra masaüstünü düzenli kullanmaya çalışacağım. İşe wallpaperdan başlamak istedim. Wallpaper Engine şu an Steam'de 60 TL. Sizce bu fiyata alınır mı? Alternatifleri varsa nelerdir? Yardımcı olursanız sevinirim.
  9. K

15m Ethernet kablosu

Cat5 için markanın önemi var mıdır? Herhangi bir yerden aldığım kablo da işimi görür mü?
  10. K

15m Ethernet kablosu

Dostlar eve 100Mbps fiber internet bağlattık. Masaüstü bilgisayarımda anakartta Wi-Fi modulü olmadığı için internete bağlanamıyorum. İnternette kaliteli 15m CAT6 kablolar 200 civarlarında bulunuyor. Dün bir iş yerinde 70 TL'ye CAT 5 15m kablo buldum. Her iki kabloyu da satın almak istesem bir...
  11. K

Sizce sistemim ne kadar idare eder?

Yeni sistem almadan güncellemek istersem hangi parçaları nelerle değiştirebilirim? Şu an elden ring, re2 oynuyorum ayarları tam hatırlamıyorum ama akıcı bir oyun deneyimi sunuyor.
  12. K

Sizce sistemim ne kadar idare eder?

Dostlar selam kenarda köşede yeterli miktarda para olmadığı için şu anlık sistem alamıyorum. Sizce şu anki sistemim beni ne kadar idare eder? Ryzen 5 1600 AF. GTX 1650 Super. B450M-S2H 8x2 GB RAM. FSP 550W PSU. FSP kasa. WD Blue 1 TB HDD Sistemi genelde oyun oynamak için kullanıyorum. Bunun...
  13. K

Ankara mamak internet sağlayıcı

Kabloneti de burada bazı arkadaşlar kullanıyordu bizim bölge adına konuşayım önerdikleri bir firma değil. Ani internet kesintileri müşteri hizmetlerine ulaşamama vs sıkıntı yaşamışlar. Şu an aklıma yatan tek firma TurkNet gibi duruyor.
  14. K

İş Bilgisayarı Arıyorum Bütçe Max 8-10 Bin TL

https://www.hepsiburada.com/amd-ryzen-5-5600g-3-9-ghz-6-cekirdek-19mb-cache-am4-soket-radeon-graphics-7nm-islemci-p-HBCV00000HSATR?magaza=Hepsiburada&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.27.2 https://www.n11.com/urun/msi-a320m-pro-vh-3200-mhz-ddr4-soket-am4-matx-anakart-2142462?magaza=thbilisim...
  15. K

İş Bilgisayarı Arıyorum Bütçe Max 8-10 Bin TL

Hocam aciliyeti olduğu için hazır sistem daha iyi olur ama parça parça çok daha ucuza toplayabilirsek parça parça da alabilirim sorun değil.
  16. K

Fiber bağlantı maalesef bulunmuyor. VDSL 100 Mbps paketi 249TL'ye alabiliyorum. Bu fiyata TurkNette bu hızlara yakın internet verebiliyor. Hatta bazı kullanıcılar sorguladıkları altyapıdan çok daha fazla internet hızı aldıklarını da söylüyordu.
  17. K

G-PON araştırmasını nasıl yapabilirim? Bilgileri girdiğimde bu şekilde ekran çıkıyor.
  18. K

Balkiraz mahallesi 1690201757 Şu an vodafone kullanıyorum hangi oyuna girersem gireyim 30 ping veriyor. Modem eski belki ondandır diye düşünüyordum da vodafone hakkında yazıları okudum galiba sorun direkt Vodafone kaynaklı
  19. K

Bu paket önerisini Vodafone için mi yaptınız hocam? TurkNet ne gösteriyorsa onu veriyor diye biliyorum sabit paketleri bulunmuyor. 1690201239 Superonline altyapısı maalesef bulunmuyor.
  20. K

Şu anki tarih itibarıyla oturduğum bölgede TurkNet 83 Mbps VDSL altyapısına sahip. Vodafone ise 100 Mbps verebildiğini söylüyor. Sizce hangi internet sağlayıcı en iyidir. Bunlar dışında hangilerini tercih edebilirim?
Top Bottom