Arama sonuçları: *

1. K

4-4,5K Arası Bütçe İle PC Toplama

Bütçem yukarıdaki gibi. Monitör hariç bu şekilde alacağım. Aradığım şeylerden biri en az 480 GB bir depolama olması. Şimdiden teşekkürler.
  2. K

Neo 5A Özelleştirilmiş Nasıl?

240 yetmeyecek mecburen 480 aldım rami ileride taktırmayı düşünüyorum
  3. K

Neo 5A Özelleştirilmiş Nasıl?

Orijinalinin linki bu.=https://www.gamegaraj.com/urun/neo-5a/ Özelleştirdim ayrıca kendi indirimi de var yaklaşık 4436 lira gibi bir fiyat sizce nasıl?
  4. K

5000 Lira Bütçe İle PC+Monitör Toplama

Bütçem=5000 Lira (200-300 Lira üstüne çıkabilirim en fazla) Oynamayayı Düşündüğüm Oyunlar=CS:GO,Valorant,GTA 5 Aradığım ekstra özellikler=En az 480 GB SSD Şimdiden teşekkürler arkadaşlar.
  5. K

4000-4500K Bilgisayar

Arkadaşlr max 4500 lira bütçem var yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
  6. K

AMD Ryzen 3100 vs Ryzen 2600

Arkadaşlar Pc toplamak istiyorum ama hangi işlemciyi seçmeliyim,arasındaki fiyat farkında değer mi? Performansları arasındaki fark nasıl hangisi daha uzun ömürlü olur?
  7. K

Aquarius Vs Neo Vs Shark (GameGarajdan Pc Toplama)

İyi akşamlar arkadaşlar GameGaraj sitesinden yukarıdaki modellerden birini özelleştirerek ya da özelleştirmeden almak istiyorum. Bütçem Max 5000 Lira. Şimdiden teşekkürler.
  8. K

4-5K Arası Güncel Bir Bilgisayar Toplamak

Hazır 1605197914 Şu an bir şeyler otursun ona göre ekleme yapacağım
  9. K

4-5K Arası Güncel Bir Bilgisayar Toplamak

İyi akşamlar herkese. Dolar düşmüşken ve ailemi de ikna edebilirken bir bilgisayar toplamak istiyorum ama işin içinde pek olmadığım için pek bilmiyorum. İhtiyaçlarım en az 480 GB SSD,8GB Ram (İleride yükselmeyi düşünüyorum) ve normal kullanıcı için şu anlık güncel oyunları...
  10. K

ModArt PC-MA1 vs DA-SISTEM3

Şu anki bütçeme göre bu çok zor daha monitör bike bakmadım ama sağol.
  11. K

ModArt PC-MA1 vs DA-SISTEM3

Arkadaşlar yukarıda yazdığım ki sistemin de fiyatı yakın ama siz hangisini öneririsiniz? Ya da bunlardan daha iyi önerebileceğiniz bir sistem var mı?
  12. K

4-5 K Bir Bütçeye Uygun Bir PC?

İyi ve sağlıklı günler dilerim arkadaşlar. Yukarıda da yazdığım gibi bu şekilde bir bütçe ayırabilirim ve daha önce hiç toplamadım,bilgi sahibi değilim. Sizce ne alınabilir? Şimdiden teşekkürler.
Top Bottom