Arama sonuçları: *

1. emirkq

Yardım Batman Arkham Knight Fatal Error

Steam üzerinden batman serisinin koleksiyonunu almıştım sonra AK'yi indirip açmaya çalıştığımda şu hatayı veriyor: Her yolu denedim driverları güncelledim dosyaları kontrol ettim directx tekrar kurdum...vb Ama olmadı,yinede sizin fikrinizi almak istedim yardımcı olursanız sevinirim. Edit:Gerek...
  2. emirkq

CS:Go Laptop 4:3 Sorunu

Arkadaşlar laptopta CS go giriyorum 4:3 yaptığım halde bişey değişmiyor karakter yapıları fln onu nasıl ayarlarım masaüstündeki 4:3 gibi
  3. emirkq

Growtopia Server Sahibi

Arkadaşlar growtopia da dünya sahibi csn host fln oynatan biri varsa günlük kazancınız ne kadardır kaç dl dir?
  4. emirkq

Growtopia Server Sahibi

Arkadaşlar growtopia Server admini varsa ve serveriniz bilindikse şu sorulari sorcaktim csn yapıyor musunuz ve oda kiralama günlük kaç dl ayrıca günlük dl kazanciniz ne kadar bende başlasam mi diye düşünüyorum da?
  5. emirkq

Bilgisayarım Kötü Ne Oynayabilirim!

Arkadaşlar bilgisayarimdw i5 2320 12gb ram 240gb Samsung Evo SSD 75hz monitör var oynayacak oyun bulamıyorum online yada hikaye temalı aynı oyunlari kaç yıldır oynamaktan bezdim cidden oyun öneriniz varsa online yada hikaye temalı yardımcı olabilir misiniz?
  6. emirkq

Yardımcı olursanız sevinirimTLauncher 1.17.1 Sorunu Java 58 ve 311 yüklü

Java nin 2sürümünüde denedim yine aynı hatayi veriyo çözemedim
Top Bottom