Arama sonuçları: *

1. mutlu pide

iOS/ipadOS mu Android mi? Ve neden?

İlginç bir şekilde bu konuyu forumda göremediğimden açmak istedim. Hangisi ve neden? Bence Android. Param olsa iOS da alırım ama Android'e de hayır demem. Çünkü iOS, Android kadar kişileştirilebilir değil. ROM atmayı pek severim ama iOS'da yok. Root olayı da yok iOS'da. Jailbreak var ama root...
  2. mutlu pide

Mobilde hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz?

Bir süre önce bu konunun bilgisayarlısını açmıştım. Ama nedense mobil versiyonlusu açılmıyor. Ben de açayım dedim. Ben Chrome kullanıyorum çünkü yüklü geldi. Zaten ümidi kestim telefondan ne yükselem yavaş olur kesin :peeposad: Siz ne kullanıyorsunuz?
  3. mutlu pide

Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz?

Milyar trilyon tane konu açılmıştır eminim. Ama neden olmasın :kekw: Ben sürekli tarayıcı değiştiririm. Şu an Yandex Browser kulanıyorum. Gayet iyi ama bazı tarayıcı işlevleri hâlâ Rusça. Bir de Edge var ara sına ona da giriyorum. Siz ne kullanıyorsunuz?
  4. mutlu pide

qBittorrent'deki kişiler sekmesi nedir?

Altta kişiler diye bir sekme var ve oraya basınca (bir şey indiriyorken) 10-20 tane falan IP adresi çıkıyor. Yanlarında da istemci, ilerleme, indirme hızı falan yazıyor onlar ne?
  5. mutlu pide

Kasmayan tarayıcı önerisi

Arkadaşlar Microsoft Edge biraz kasıyor yani en stabil kasmayan tarayıcı önerebilir misiniz?? RAM,CPU kullanımı falan önemli değil kasmaması önemli.
  6. mutlu pide

Bunlar nasıl gelmiş olabilir? Virüs mü bunlar?

Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim. Sorum başlıktaki gibi. Sormamın sebebi ise fotoğraftaki not a virus yazısı xD (Oha fonts klasöründe o şeyin ne işe var !?)
Top Bottom