Arama sonuçları: *

1. G

G4600 İşlemciye Uygn Anakart Önerir Misiniz?

Çok teşekkürler İ5 ucuza aldım oyuzden iade etme hakkım var suan ama ekran kartı daha yok fazla masraf etmek istemiyorum ekran kartı para biriktiriyorum Anakakart alıp bende olan ram gibi Bir ram almayı düşünüyorum 16 gb tamamlamakta işte parça uyumları nasıl tam bilmiyorum 500 w psu...
  2. G

G4600 İşlemciye Uygn Anakart Önerir Misiniz?

Parca degisimi istiyorum Önceki sistem intel pentium g4600 Gigabyte ga-h110m-s2v Hi-level 8 gb 2133 ghz ram 500w psu var Yeni işlemci aldım İntel core i5 9600k Bu işlemciye uygun anakart önerisi Ekran kartım yok ekran kartı gtx1650 dusunuyorum Anakart alsam bende olan ram ile psu gucu...
  3. G

Gta 5 fps düşüşü yaşıyorum

Merhaba arkadaslar yazın gta 5 online da düşük ayarlarda 50 fps yukarası alıyordum simdi 50 fps bile gelmiyor Parçalarım: Amd Rx550 4GB İntel Pentium G4600 8 Gb Ram
  4. G

Hard diskim (var olmayan bir aygıt belirtildi hatası) ACİL !

Arkadaşlar hepinize sağlıklı günler diskim hata alıyorum sorunuma yardım eder misiniz ? İlk resimde E diskine gelince bu hatayı alıyorum Disk Yöneticisine girince de RAW gözüküyor bildiğim kadarıyla NTFS olması lazım Bilgilerimin silinmesini istemiyorum nasıl hallede bilirim Teşekkürler
  5. G

Acil Durum Beyler Yetişin Klavye Sorunu

iyi günler arkadaşlar klavyemde sorunum var silme tuşuna basınca neden bu yazı çıkıyor /*-"123456789*- klavye markası : JamesDonkey 610 mekanik blue switch Lütfen yardım ederseniz
  6. G

Steam aile paylaşımı ile 2 kişi aynı anda oyun oynayabilirmi ?

S.a hocalar bu aile hesabını paylaşıncı 2 hesaptan aynı oyunu oynayabiliyoruzmu ?
  7. G

Rampage RGW9 vs Gamepower Medusa 7.1

Bende James Donkey 710 var ben şuan kullanıyorum ve memnunum bence senin yerinde olsaydım GamePower iyidir bence
  8. G

Snowman m200 hangi işlemcilere uygundur ? ACİLLL

Öncelikle merhaba arkadaşlar sağlıklı günler SNOWMAN M200 bugün sipariş edicem bu işlemciyle uyumlumudur ?ACİL arkdaşlar
  9. G

Kırmızı ledli sesiz kasa fanı önerir misiniz? ?

powerboost vk-1361 kasam var ona sesiz ve kırmızı fan almak istiyorum .
  10. G

Rampage FROSTY-R vs Snowman M200

M200 okey ozm mesela bu sistemi kaça satarım ben ?
  11. G

Laptobumu kaça satabilirim ?

Büyük ihtimalle 3-4 civarı bir şey olur
  12. G

İNTEL PENTİUM G4600 İşlemci RX550 4GB Ekran kartı GIGABYTE H110M-S2V HILEVEL 8 GB 2133 Ram POWERBOOST VK1631 500W Kasa SİSTEMİM BU ŞEKİLDE uyumlu ucuz sesiz etkili bir işlemci fanı istiyorum 1 tane daha ram alıcam önerin içinde teşekkürler
  13. G

teşekkürler arkdaşlar hemen m200 alıyorum çok sağolun tekrardan
  14. G

Merhaba arkadaşlar öncelikle sağlıklı günler. Ben işlemci soğutucu almak istiyorum Snowman M200 bunla Rampage FROSTY-R bunun arasında kaldım hangisini almalıyım yada ucuz yollu sesiz başka bir öneriniz varmı ?
Top Bottom