Arama sonuçları: *

1. Veysel35

Maksimum 40k'ya 4070ti sistem bulabilir miyim?

Arkadaşlar merhaba bir ara 7500f li sistem 35k ya düşmüştü vatan da. Şu an 45k. Sizce düşer mi herhangi bir güvenilir sitede bu fiyatlara? Şu an bulabilir miyim?
  2. Veysel35

İtopya Mağdur Etmesi

Merhaba arkadaşlar ben h510 elite kasamı itopya aracılığıyla servise göndermiştim. Değişim kararı verildi ve aramadılar. Bugün mail attıklarını söylediler. Beyaz rengi tükenmiş ama bana siyah versiyonunu sunacaklarına alt modelleri teklif olarak sunuyorlar. Dİyorum sitenizde siyah versiyon...
  3. Veysel35

Hangi Okumalı Prizi Almalıyım?

Bütçeme en uygun olanlar bu 2 priz. Boyut olarak da en az 2m lazım da olsa 1.5la idare etmeye çalışacağım. Sizce hangisi?
  4. Veysel35

Tcl S600 Kulaklığı Satıcı İptal Etmemi İstiyor

Merhaba arkadaşlar geçen bir indirim paylaşmıştım. N11den tcl s600 kulaklık 430liraya aldım. Perşembeden beri bekliyorum kargoya verilmedi. Satıcıya defalarca soru sordum cevap vermedi. Bugün ise cevap gelmiş. Satıcı yanlış fiyatlandırma yaptık iptal etmeniz gerekiyor yazdı. Sizce ne yapmalıyım?
  5. Veysel35

Amazon Siparişim İptal Edildi

Yaklaşık 260lira tutan içinde 12 13 e yakın ürün iptal edildi. Çamaşır suyu mu ne patlamış. Neden aynı yere koyarsın ki?
  6. Veysel35

N11 Mağazası Güvenilir mi?

Arkadaşlar aşağıda eklediğim görseldeki mağaza güvenilir midir? S20fe alacağım
Top Bottom